Reţetă rapidă. Burger de pui simplu şi savuros

Învață cum să faci în casă burgeri de pui suculenți şi aromați! Sunt ușor de preparat şi necesită ingrediente pe care le ai în casă. Au un gust la fel de bun ca un hamburger consistent.

image

Acest tip de hamburger de pui este posibil să devină unul dintre preferaţii tăi. Ai nevoie doar de aproximativ 20 minute pentru ai avea pe masă, ceea ce îi face potriviţi pentru prânz, cină sau petreceri în familie. Ai nevoie de ingrediente simple: piept de pui, chifle, ouă, legume, maioneză şi condimente. Iubitorii de burgeri clasici este posibil să fie sceptici la această reţetă, dar acest burger are un gust foarte bun. Folosim chifle din cereale integrale, dar poţi alege şi chifle clasice de burger.

Ingrediente necesare pentru patru porţii

4 chifle integrale 

½ piept de pui dezosat 

1 castravete murat 

1 roșie 

50g salată cress 

4 ouă 

100 g maioneză 

sare 

piper 

boia de ardei 

50 ml ulei 

Te-ar mai putea interesa: Reţetă pentru "Veggie Burger". Încearc-o şi tu!

Mod de preparare

Tai pieptul de pui felii și le condimentezi cu sare și piper, după gust. Încingi uleiul în tigaie și rumenești carnea aproximativ cinci minute pe fiecare parte. Este gata când carnea nu se prinde de tigaie. Scoţi carnea și prepari în locul ei ouăle ochiuri. 

Amesteci maioneza cu boia de ardei iute sau dulce, după gust.

Vezi și: Reţete sănătoase de burger

Tai chiflele jumătăți și pui un strat de maioneză, apoi un strat de felii de castravete, salată, o felie de piept de pui, felii de roșie, din nou salată, un ou ochi, salată și jumătatea superioară a chiflei. Repeți cu restul ingredientelor.

FOTO: Shutterstock