Astfel, la două zile de la evenimentul grandios, la care au luat parte peste 250 de persoane, Andreea Bălan a făcut public un mesaj emoţionant.
 
Aşadar,  artista a dezvăluit că bunica ei a plâns de fericire pe tot parcursul ceremoniei, fiind împlinită că nepoata ei s-a căsătorit. 
 
 
”Duminică, în ziua nunţii am lăcrimat încontinuu.
Mama, cu lacrimi în ochi mi-a spus că mă iubeşte şi că e mândră de mine şi de tot ce am realizat. Bunica a plâns toată slujba şi mi-a spus că e cea mai fericită deoarece am făcut taina cununiei.
Naşii noştrii minunaţi ne-au susţinut şi încurajat la fiecare pas.
În biserica nu mă puteam stăpâni din plâns deoarece mi-a trecut prin faţa ochilor toată viaţă şi toate greutatie care m-au adus azi aici. M-am simţit că o Cenuşăreasa care şi-a găsit prinţul şi fericirea. Nu mi-a fost uşor deloc în toţi aceşti ani, dar am ştiut că într-o zi voi avea doi copii minunaţi, un soţ iubitor şi oameni care să îmi fie alături la bine şi la greu.
Nouă mea piesă, ÎNGER PĂZITOR, spune povestea mea, povestea noastră, dar şi povestea voastră. E despre curaj, iubire, puterea de a merge mai departe orice ar fi şi de a fi alături de persoană iubita la bine şi la greu”, a scris Andreea Bălan pe Facebook. 
 

 
Andreea Bălan şi George Burcea s-au cununat religios, duminică, 15 septembrie, la Biserica Sfânta Treime Dudeşti, din Capitală. Tot în aceeaşi zi, au botezat-o şi pe fiica lor, Clara Maria, în vârstă de cinci luni. La petrecerea celor doi au luat parte în jur de 250 de invitaţi, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei şi lui George. Cei doi ar fi strâns, potrivit Click.ro, 50.000 de euro în urma evenimentului grandios.