După o luptă cu depresia, despre care a vorbit public în repetate rânduri, Andreea Raicu şi-a investit timpul în proiecte de mindfulless, primul de acest tip din România. Şi-a regăsit linistea sufletească apelând la yoga şi la meditaţie, iar acum iubeşte din nou.

Citeşte şi: Mike Diamondz, primele declaraţii despre relaţia cu Anna Lesko: ”E foarte senzuală”

Andreea Raicu a fost invitată într-o emisiune la Pro TV unde a vorbit despre activităţile sale profesionale, dar şi despre câteva aspect personale.

"Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are... Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea. Da! (n.r. este îndrăgostită). Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta... Nu vă spun nimic", a declarat Andreea Raicu.

Citeşte şi: Victor Slav a fost prins drogat la volan, de către poliţişti, pe Autostrada A3

Andreea Raicu: "Nu ne-am mutat împreună. Eu locuiesc singură”

"Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta.... Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine... Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani...", a continuat Andreea Raicu.