Aflat la volanul maşinii sale, pe A3, Victor Slav a fost depistat cu marijuana, după ce poliţiştii au efectuat un control de rutină, anunţă mediasud.ro, în exclusivitate. Vedeta a fost testată cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea.

Citeşte şi: Alina Puşcaş, implicată într-un accident rutier la mai puţin o lună de când a născut

În conformitate cu prevederile articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Victor Slav a mai fost prins de poliţişti încălcând grav reguli de circulaţie

În urmă cu doi ani, Victor Slav se afla la volanul maşinii sale de lux, atunci când poliţiştii de la Brigada Autostrăzii şi Misiunii Speciale din IGPS l-au oprit pe Autostrada A1.  Acesta gonea cu o viteză de 186 km/h.

Citeşte şi: Mike Diamondz, primele declaraţii despre relaţia cu Anna Lesko: ”E foarte senzuală”

Victor Slav este prezentator tv şi a făcut carieră în televiziune după ce a prezentat rubrica Meteo de la Stirile ProTV. Ulterior, Slav a moderat mai multe emisiuni la un alt post tv. Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăguşanu, iar cei doi au împreună o fetiţă, pe nume Sofia.