În cadrul unui videoclip postat pe Instagram, ea a dezvăluit că s-a operat la sâni şi le-a cerut fanilor să înceteze cu mesajele în care o critică, întrucât ”e fată mare”.

Lora, sfâşiată de durere după moartea mamei ei. Mesajul transmis fanilor: ”Spune-le că îi iubeşti!”

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”,  susţine Antonia, într-un InstaStory, pe Instagram. Iubita lui Alex Velea a ţinut să le spună tuturor că se simte bine şi i-a rugat să nu îi mai trimită mesaje, pentru că totul este în regulă. „Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata! Fără alte mesaje!”, a continuat ea.

Mirela Vaida deţine secretul unei relaţii fericite: „Discutaţi în contradictoriu, chiar dacă nu îţi convine ce spune celălalt"

În urmă cu doar câteva zile, Antonia a anunţat că şi-a anulat un concert, pe care trebuia să îl susţină la Constanţa.  “Regret că nu mă pot întâlni cu publicul pe 31 ianuarie, aşa cum era stabilit, însă operaţia prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis fanilor.