Atitudinea fiecărei zodii

 

Zodii independente - Taur, Fecioară, Scorpion, Vărsător, Capricorn, Balanţă

 
Sunt zodii puternice şi caută oportunităţi. Îşi asumă rol de lider şi nu ţin cont de părerile altora. Vor să aibă control total asupra ceea ce fac. Sunt încrezătoare şi nu se lasă doborâte uşor. Luptă pentru lucrurile care lor li se pare că merită efortul. Le place puterea şi să fie stăpâni pe situaţie. Le mai place să şi intimideze. Nu se lasă influenţaţi de nimeni. Se conving singure dacă un lucru e sau nu e bun pentru ele. Îşi urmăresc ţelurile cu pasiune şi reuşesc în tot ce îşi propun.
 

Zodii iertătoare - Săgetător, Peşti, Gemeni

 
Urăs orice conflict şi încearcă să le evite mereu. Vor o viaţă liniştită, motiv pentru care acceptă scuzele cu uşurinţă pentru a trece peste neplăceri. Îşi arată sentimentele uşor şi spun mereu clar şi tare ce au de zis. Se înfurie în rare ocazii, dar iartă extrem de uşor. Nu îşi strică buna dispoziţie cu ranchiună sau supărări. Nu îţi cer scuze niciodata dacă nu e vina lor sau dacă au dreptate.
 

Zodii şef - Leu, Berbec, Rac

 
Fiecare zodie are calităţi bune şi rele. Stăpânesc arta manipulării. Reuşesc tot ce îşi propun. Sunt zodii materialiste şi au un bun simţ al autoapărării. Devin extrem de agresive când se apără. Zodiile astea sunt menite să lucreze în sfera politică. Le place controlul şi ţin ranchiuna şi ani de zile. Nu le place să cedeze. O ţin pe a lor, chiar dacă nu au dreptate. Îi fac pe cei din jur să se simtă vinovaţi pentru că le ţin piept.