Bijuterii elegante

Femeile care preferă bijuteriile elegante aleg să iasă din anonimat şi au foarte multă încredere în ele.

Bijuterii din sticlă (mărgelele)

Mărgelele şi celelalte bijuterii din sticlă reprezintă femeile cu o personalitate puternică, dar care sunt uşor de influenţat şi de controlat.

Bijuterii din plastic

Bijuteriile din plastic sunt alese de femeile prudente şi practice. Ele nu obişnuiesc să se ascundă, spun ceea ce gândesc şi ştiu cum să facă faţă situaţiilor cu care se confruntă. În plus, cred în dragostea la prima vedere şi în iubirea adevărată.

Bijuterii din lemn

Specifice persoanelor creative, bijuteriile din lemn le reprezintă pe femeile care nu suportă minciuna. Ele preferă să fie sincere cu cei din jur, iar ceilalţi să fie la fel cu ele. În plus, sunt foarte bune ascultătoare şi se simt cel mai bine atunci când sunt înconjurate de prieteni şi familie.

Bijuterii din metal

Bijuteriile mici din metal sunt preferate de femeile care nu au nevoie de protecţie, dar care cred că frumuseţea sufletului este mult mai importantă decât frumuseţea corpului. Cadouri scumpe, multe flori şi nicio altă atribuţie în iubire nu le cuceresc pe aceste fete misterioase. Ele au nevoie de sentimente reale.

Bijuterii vintage

Bijuteriile cu istorie (vintage) sunt alese de femeile romantice şi sentimentale, care au avut o copilărie foarte fericită. Ele sunt nişte soţii şi mame foarte bune, care ţin cont de tradiţiile familiei şi care preferă confortul de acasă. Familia şi casa sunt pentru ele lucrurile cele mai importante.

Bijuterii clasice

Preferate de femeile modeste, bijuteriile clasice se potrivesc cu orice ţinută. Doamnele care le poartă obişnuiesc să ţină cont de reguli şi să-ţi trăiască viaţa ţinând cont de anumite aspecte, dar care-şi ştiu valoarea.

Bijuterii mari

Bijuterii mari arată o dorinţă de a fi centrul atenţiei, pentru că unde altundeva ar trebui să fie proprietarul lor! În plus, sunt preferate de femeile active şi expresive, care nu iubesc. Ele consideră că trebuie să fie iubite, nu să iubească.

Bijuterii scumpe

Bijuteriile scumpe sunt preferate de femeile care visează la faimă şi care iubesc puterea, înconjurându-se de persoane influente. Ele arată întotdeauna foarte puţin din ce au, fiind nemulţumite de ele şi de oamenii din jurul lor.


Credit foto: www.miss-and-missis.com