Filmul a înregistrat 10.000 de bilete cumpărate în avans în România, dublu faţă de recordul deţinut anul trecut de filmul „Aquaman”, cu 5000 de bilete vândute. Biletele pentru filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” au fost puse în vânzare în cinematografele din toată ţara pe data de 6 decembrie 2019.

Liderul segmentului de distribuţie de film din România, Vertical Entertainment, deţine unele dintre cele mai importante titluri în portofoliu, precum „Joker”, „Justice League”, „Suicide Squad”, „Wonder Woman”, „Dunkirk”, „Annabelle” sau „Aquaman”, şi nu mai puţin de 15 nominalizări la ediţia de anul trecut la Premiile Oscar. Compania a declarat că filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” a stabilit un record absolut cu cele 10.000 de bilete vândute în avans.

Mai citeşte şi: Da-i ,,LOVE“ în viaţa reală unui copil bolnav de inimă

„Ne-am chinuit câteva luni să facem acest film şi suntem foarte mândri de rezultatul final. Acum nu putem decât să ne bucurăm că mesajul nostru pozitiv ajunge la un public atât de larg. Vă invit să vă bucuraţi şi voi de o comedie comercială despre familie şi prietenie”, a declarat BRomania, regizorul filmului.

Evenimentul pentru premiera filmului „5GANG: Un altfel de Crăciun” a avut loc pe 23 decembrie, la Grand Cinema Băneasa, unde mai mult de 800 de adulţi şi copii, printre care oameni de televiziune, artişti, prieteni şi colegi, au fost prezenţi pentru a vedea în exclusivitate filmul, alături de actorii lor preferaţi.

Compania Vertical Entertainment este deţinătoare în exclusivitate a licenţei Warner Bros. Pictures în România şi aduce pe marile ecrane şi producţii oferite spre distribuţie de către prestigioase case de producţie independente, precum: Lionsgate, Summmit Ent., DreamWorks Pictures, Nu Image şi STX.

Filmul 5GANG: Un altfel de Crăciun este disponibil în cinematografele din toată ţara. Bilete pot fi cumpărate pe film.5gang.ro.