Trecutul nu te înspăimântă
Fricile pe care le aveai atunci când l-ai întâlnit pe fostul iubit au dispărut, starea de nervozitate nu mai există, iar furia a dispărut şi ea. Ai început să te gândeşţi la trecut cu căldură şi recunoştinţă, pentru că ţi-a oferit multe lucruri bune.

Toate aceste semne îţi arată că ai mers mai departe şi ai renunţat să te mai raportezi la sentimentele din trecut. În schimb, ai început să te gândeşţi la viitor şi la contruirea unei relaţii noi.

Nu le ignora, nu căuta scuze! 7 semne care îţi spun clar că relaţia voastră nu are viitor

Nu ţi-e teamă de singurătate
Oricât de paradoxal ar suna, nu eşti niciodată mai pregătită pentru o nouă relaţie decât în momentul în care crezi că nu eşţi pregătită pentru o relaţie. Şi asta pentru că în acest moment nu te simţi tristă că eşţi singură, nu stai acasă aşteptând să apară iubirea şi nu-ţi verifici telefonul fără încetare. În schimb, îţi umpli viaţa cu lucrurile care te interesează.

Ai propriile preocupări şi cercul tău de prieteni
Atunci când suntem într-o relaţie, începem să preluăm inconştient preocupările partenerului. După despărţire, aceste preocupări rămân în continuare parte din viaţă noastă. Şi după ce trece o perioada de timp, îţi dai seama că acele proecupari nu-ţi fac plăcere şi redescoperi lucrurile pe care îţi plăcea să le faci înainte de începutul acelei relaţii.

Şi, astfel, reîncepi să faci ceea ce îţi place cu adevărat sau lucruri noi, pe care ţi-ai dorit întotdeauna să le încerci, potrivit andreearaicu.ro.

Eşţi gata să primeşti şi să oferi iubire
Atunci când nu eşti într-o relaţie, ai şansă să inmagazinezi foarte multă căldură şi tandreţe. În momentul în care înţelegi că nu îţi doreşţi doar să fii îmbrăţişată şi sprijinită, ci să oferi dragoste şi suport altei persoane, înseamnă că eşţi gata pentru o nouă relaţie.

Îţi cauţi jumătatea pe internet? Iată ce este bine să ştii!

Priveşti cu calm relaţiile cuplurilor din jur
Dacă poţi să priveşti poveştile de dragoste din jurul tău fără lacrimi şi să te bucuri cu adevărat atunci când prietenii tăi se căsătoresc şi dacă nu eşti geloasă pe prietenii care şi-au găsit fericirea, înseamnă că ştii că acest lucru ţi se va întâmpla şi ţie.