Ioana Ginghină a găsit puterea de a merge mai departe, graţie fiicei ei, care îi e aproape în momentele dificile, iar acum cele două au plecat într-o binemeritată vacanţă. 
 
„Vă pupăm! Stare de vacanţă. Prietene. Să ne distrăm”, a scris vedeta în mediul online. 
 

 
De asemenea, la scurt timp după divorţul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a mărturisit că şi-a făcut o intervenţie cu botox. 
 
„Da, aşa e, am încercat botox la aproape 42 de ani şi chiar nu trebuie să dau explicaţii pentru asta. Nu are nicio legătură cu divorţul ci doar cu faptul că vreau să previn îmbătrânirea fetei, atât cât pot, fără a umbla la trăsăturile mele natural.Cred că am un an de zile de când mă tot interesez despre această procedură şi trebuie să înţelegeţi că botoxul nu umple nimic, nici riduri, nici buze şi nici pomeţi. Acela care vă sperie pe voi este acidul hialuronic. Acela se pune în buze şi nu este nimic neregulă nici cu el, dacă este folosit cu bun simţ”, a scris Ioana Ginghină pe contul de socializare.

 
Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat la sfârşitul lunii iulie, după un mariaj de 12 ani. La scurt timp, el a fost surprins în timp ce se săruta cu Adriana Titieni.