Croissant cu migdale - ingrediente necesare:

Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină

- opt croissante
- 150 de grame de unt nesărat
- 75 de grame de zahăr pudră
- patru linguri cu făină
- 400 de grame de migdale măcinate
- 100 de grame de fulgi de migdale

Cum faci cele mai pufoase clătite cu lapte de soia

Croissant cu migdale - mod de preparare:

Încălzeşte cuptorul la 170 de grade Celsius.

Într-un vas mare, pune untul, zahărul, făina şi migdalele măcinate într-un blender, iar apoi amestecă bine pentru a le combina.

Taie croissantele pe lungime, ca şi cum ai face un sandvil, iar apoi întinde pasta de migdale şi unt în interior.

Pune la loc capacele pentru a-i închide, iar apoi pune-i pe o tavă întinsă de copt.

Întinde restul de pastă de migdale pe suprafaţa croissantelor şi presară fulgii de migdale.

Coace-le pentru zece minute, iar apoi pudrează-le cu zahăr pudră din abundenţă.

Poftă bună!