1. Fond de ten sau BB cream

Sunt o componentă esenţială în realizarea oricărui machiaj, acestea fiind esenţiale dacă îţi doreşţi că faţă ta să aibă un aspect sănătos, unfiorm. Pe lângă faptul că acesta îţi poate acoperi cicatricile, coşurile sau alte imperfecţiuni ale chipului tău, este bine să reţii că un fond de ten de calitate este practic o barieră împotriva razelor soarelui, vântului şi aerului condiţionat, protejându-ţi faţă întreagă zi. 

Aşadar, alege unul în concordanţă cu tipul şi culoarea tenului tău, creat din ingrediente de calitate superioară, cu o textura uşoară, care nu încarcă tenul şi totodată oferă machiajului tău un aspect profesional. Foloseşte-l împreună cu baza de machiaj şi bucură-te de un ten luminos şi catifelat.

2. Fard de ochi

Alege pentru machiajul ochilor tăi nuanţe vibrante, sidefate, care să se preteze anotimpului în care tocmai am intrat, în funcţie de culoarea ochilor, optează pentru o paleta care să o complimenteze. Ai grijă să îţi selectezi culoarea potrivită, care să fie destul de pigmentată şi care să aibă o aderenţa bună cu restul produselor pe care le utilizezi.

Citeşte şi: Trucurile de machiaj pentru un look profesionist în timp record

3. Mascara pentru priviri pătrunzătoare

Indiferent de anotimp, acest produs nu ar trebui să îţi lipsească din trusa de farduri. Inventat în Franţa secolului al XIX-lea, produsul a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate cosmetice. Dacă în această vara îţi doreşţi şi tu gene lungi şi voluminoase, optează pentru un produs magic, rezistent la apă, care să îi confere privirii tale cel puţin o doză de mister şi senzualitate. 

4. Blush în nuanţe naturale

Disponibil într-o mulţime de forme iluminatoare, pudre compacte fardul de obraz conţine ingrediente preţioase pentru îngrijirea şi armonizarea tenului. El garantează chipului un aspect fin, mătăsos şi o strălucire aparte dacă ştii să îl aplici corect. Mergi pe nuanţe de piersică sau zmeură şi nu uită să adaugi un plus de glow apariţiilor tale estivale.

5. Gloss sau ruj colorat

Niciun machiaj nu este finalizat dacă buzele nu au parte de îngrijire pe măsură. Dacă vara asta ţi-ai propus că punctul de atracţie să fie cel al buzelor tale, nu ar strică să îţi completezi colecţia de rujuri şi gloss-uri, cu unele hidratante şi mai ales, în nuanţe electrizante. Îndrăzneşte mai mult şi alege să ieşi în evidenţă cu un zâmbet strălucitor şi frumos conturat.