Au trecut aproape două luni de când Claudia Pătrăşcanu anunţa că s-a despărţit de Gabi Bădălău, iar acum artista, care plănuieşte să revină în muzică, a oferit primele declaraţii despre viaţa ei. 
 
”Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor”, a spus artista la Antena Stars.
 
De asemenea, ea a mărturisit că spera ca divorţul să fie unul civilizat. 
 
”Am simţit nevoia să stau doar eu cu mine. Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Viaţa este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec porintr-un divorţ, pentru copii ar trebuie să meragă mână în mână şi să-şi unească forţele. Eu mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut”, a menţionat Claudia.
 

Claudia Pătrăşcanu a anunţat că s-a despărţit de tatăl băieţilor ei, printr-un mesaj postat pe Facebook. 

 
”După atâta umilinţă, abuz emoţional,infidelităti,lipsă de langă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni…Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat o într un an,cât într o sută! ! Vreau să lupt,dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu…lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte…restul nu contează! Atâta timp cât Dzeu ne da sănătate,le putem face pe toate! M aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “sotul”…şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”,  este mesajul dureros postat de Claudia Pătrăşcanu, pe Facebook, în urmă cu mai bine de o lună de zile.