Specialiştii în relaţiile de cuplu au tras câteva concluzii adresate persoanelor care încep o nouă relaţie şi simt că aceasta ar putea fi pentru toată viaţa. Cum creezi temelia şi cum o faci să fie durabilă? Pentru tine, ca femeie, va fi foarte simplu dacă reuşeşti să pui în practică câteva mici trucuri.

Iată cum îl faci să se îndrăgostească definitiv, prin 8 lucruri pe care le va adora la tine, potrivit relaţii.net:

1. Fă-l mândru de sine.

Spune-i că îl preţuieşti: bărbaţii vor să fie admiraţi, vor să simtă că îi pot oferi femeii ceea ce are nevoie. Răsfaţă-i ego-ul, vorbeşte despre sentimentele tale. Bărbatul iubeşte femeia care îl ajută să se iubească pe sine.

Citeşte şi: Tehnici de cucerire! 7 fraze care vor topi inima oricărui bărbat

2. Iubeşte-l necondiţionat.

Motivul pentru care bărbaţii par atât de duri şi indiferenţi – este că ei se tem că vor fi criticaţi şi respinşi. Ei pretind că sunt încrezători, că nu au nevoie de nimeni. Dar adevărul este că au nevoie de femeie mai mult decât ar dori să recunoască. Iar pentru a se îndrăgosti, trebuie să ştie că îl vei iubi mereu şi îl vei accepta aşa cum este.

3. Permite-i să-şi arate slăbiciunile.

Uneori şi el are nevoie să plângă. Ar trebui să fii sprijinul lu, să-l laşi să-ţi arate ce este cu adevărat în inima lui.

4. Sprijină-l.

Ar trebui să fii admiratoarea sa principală, să-l sprijini şi să-l încurajezi.  Bărbatul îşi doreşte o femeie alături de care se simte bine şi vrea să devină mai bun. Creează în jurul lui pozitivism, arată-i posibilităţile acestei vieţi.

5. Fii încrezătoare.

Bărbaţii vor alături femei încrezătoare, care ştiu ce doresc. Trebuie să fii fericită şi încrezătoare, pentru a fi aşa într-o relaţie.

6. El vrea să ştie că este prioritatea ta.

Vrea să se simtă special, să vadă că este important pentru tine.

Citeşte şi: Şapte fraze pe care le rosteşte un bărbat infidel

7. Păstrează misterul

Bărbatul se îndrăgosteşte de femeia care continuă să rămână parţial un mister pentru el. Fă-l să creadă că trebuie să fie recunoscător destinului că eşti cu el.

8. Fii cea mai bună versiune a ta.

Bărbaţii adoră să fie invidiaţi. Aşa că fii fata pe care o doresc toţi prietenii lui. Dacă vei fi nepoliticoasă, nu-l vei lăsa să se întâlnească cu prietenii, nu vei fi nici pe placul lor, nici pe placul bărbatul tău.

Foto: pixabay.com