E frumos să iubeşti, dar e necesar şi să fii iubită. Aşa că îţi vindem un pont. Iată 5 semne că el este potrivit pentru tine:

1. Vrea să îţi facă mereu pe plac - încearcă din răsputeri să-ţi fie alături în totul, dar şi să se autodepăşească, luptă munceşte şi face totul pentru a te face fericită. Nu, nu este niciun sscenariu suprarealist, ci doar un bărbat îndrăgostit.

Există dragoste la prima vedere? "Îndrăgostirea" durează cel mult patru minute

2. Îi place viaţa ta - este mândru atunci când ieşiţi împreună în oraş, te umple de complimente unul şi unul şi îţi spune că este îndrăgostit de momentele pe care le petreceţi împreună

3. Este responsabil -  nu te lasă baltă niciodată atunci când ai nevoie, vrea să împărţiţi şi bune şi rele şi nu se supără atunci când îi atragi atenţia, ba dincontră este receptiv şi atent la dorinţele tale.

4. Ştie să se bucure  -  trăieşte momentele petrecute cu tine, râd, glumeşte şi este mereu dornic să faceţi lucruri împreună. Nu se supără din orice şi nici nu vrea să te facă pe tine să fii morocănoasă.

Patru diferenţe sufletul pereche şi partenerul de viaţă

5. Vrea să comunice -  când este interesat de viaţa voastră în cuplu, important este să te întrebe, să analizeze şi să-şi spună părerea la modul cel mai sincer.