Patru diferenţe sufletul pereche şi partenerul de viaţă
Sufletele pereche îşi pot face apariţia în viaţă noastră şi ne însoţesc un timp mai scurt sau mai lung, ne pot arată un drum sau ne salvează într-o situaţie limită. Ele pot stă câteva ore sau toată viaţă, dar, de fiecare dată, au un impact puternic asupra noastră.
O persoană poate avea un singur suflet pereche. Între sufletele pereche există o polaritate yin-yang puternică şi atracţie irezistibilă, fiind vorba de o întâlnire dintre un bărbat şi o femeie care se completează perfect.
Pe de altă parte, nu trebuie neapărat că sufletul pereche să fie de sex opus, să fii căsătorit(a) cu el, să trăiţi o poveste de iubire. El îţi poate fi frate, mama, bunic sau prieten bun. Însă impactul cu acea persoană va fi covărşitor, imposibil de uitat.
"E ca şi cum te vezi pe tine în oglindă", aşa descrie sufletul pereche bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.
Diferenţele între un suflet pereche şi un partener de viaţă
1. Un suflet pereche îţi oferă o lecţie de viaţă
Sufletele pereche pot intra în viaţa ta fie ca prieteni, membri ai familiei sau ca iubiţi. Acestea împlinesc o pasiune sau o dorinţă. Odată ce misiunea şi îndrumarea sunt finalizate, un suflet pereche iese din viaţa ta de cele mai multe ori, lăsând în urmă tristeţe.
Un partener de viaţă are interese similare cu tine. Această persoană este un pilon care te sprijină şi te încurajează să îţi asumi riscuri. Spre deosebire de sufletul pereche, partenerul de viaţă este alături de tine indiferent ce obstacole şi provocări apar. Partenerul de viaţă este conectat şi emoţional cu tine, fără a fi egoist.
2. Sufletul pereche pare că te cunoaşte dintotdeauna
Comunicarea cu sufletul pereche este cursivă, armonioasă, că şi cum v-aţi cunoaşte dintotdeauna, că şi cum va era menit să va cunoaşteţi, iar de multe ori cuvintele sunt de prisos, va înţelegeţi doar din priviri. Energia pozitivă pe care o simţi venind dinspre sufletul pereche este, de cele mai multe ori, covârşitoare. El nu te face să suferi, nu-ţi provoacă durere, nu te împovărează, ci îţi arată lecţia pe care o ai de învăţat, într-un mod cât mai natural.
Partenerii de viaţă sunt atraşi fizic unul de altul şi îşi doresc să înveţe valorile reciproc. Relaţia se bazează mai degrabă pe stimularea logică şi intelectuală decât pe cea emoţională bazată pe urcuşuri şi coborâşuri.
3. Există o mare diferenţă la nivelul conexiunilor sufleteşti
Sufletele pereche au o legătură profundă la nivelul inimii şi conştiinţei. Relaţiile sunt intense şi pline de tranziţii. Aceste experienţe frumoase se termină, de obicei, în inimi frânte. Sufletele pereche aduc cu ele lecţii karmice care trebuie învăţate în această încarnare.
Partenerii de viaţă ajung într-un moment în care există iubire de sine şi acceptare. Nu mai este nevoie să acoperi un gol care nu poate fi explicat. Aceşti parteneri vin împreună cu poveşti similare. Scopul sufletului pereche este să te zdruncine, să îţi scuture puţin orgoliul, să îţi a rate obstacolele şi dependenţele, să îţi frângă inima, astfel încât lumina să poată intra şi să te facă îţi schimbi viaţa.
4. Dragostea e diferită
Dragostea pentru partenerul de viaţă este una specială, în timp ce dragostea pentru sufletul pereche poate fi periculoasă şi uşor dureroasă şi asta deoarece treaba lui este să înlocuiască goliciunea pe care o simţi, să te ajute să te vindeci şi apoi să plece.
Sufletul pereche va fi jumătatea ta mai bună, însă nu va fi alesul inimii tale; un partener de viaţă va fi persoană pe umărul căreia vei putea plânge oricând pentru că ştii că va rămâne întotdeauna alături de tine.
Surse: eva.ro, kfetele.ro