Daniela Crudu a trecut prin momente dramatice la sfârşitul săptămânii trecute, când a fost bătută de iubitul ei, un croat cu care avea o relaţie de mai bine de un an. Tânăra nu a vrut să mai rămână, însă, în spital, iar acum a fost externată.

Cum petreci Valentine's Day, în funcţie de zodie. Bărbatul Berbec, combinaţia perfectă între pasiune şi romantism

Daniela Crudu începe să se refacă după ce a fost bătută şi respectă toată indicaţiile pe care le-a primit din partea medicilor.

În urma bătăii crunte, Daniela Crudu s-a ales cu piramida nazală fisurată şi cu mai multe vânătăi la nivelul feţei. Deşi bruneta a încercat să se ascundă de ochii curioşilor, Daniela Crudu a fost fotografiată alături de sora ei când ieşeau din spital, potrivit RomaniaTV.

Dezvăluiri şocante despre iubitul Danielei Crudu: ”Mi-a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieşea din spital!”

”Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din ţară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricţie. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface', a declarat Nelu Crudu, relatează jurnaliştii de la România TV.