5 tipuri de persoane toxice care îţi distrug viaţa

1 77984 original jpg jpeg

Orice persoană care nu te tratează cu respect, nu merită să îţi fie alături. Chiar dacă le îndrăgeşti şi par a fi cei mai buni prieteni din viaţa ta, trebuie să te fereşti de oamenii toxici. Mai bine mai târziu decât niciodată! Află care sunt persoanele pe care nu ar trebui să le ai în preajmă.

Obsedata de control

Cu siguranţă ai întâlnit acest tip de persoană, care încearcă mereu să te manipuleze şi să te determine să faci doar ce îşi doreşte. Fie că are un interes ascuns, fie că aşa e felul ei de a fi, ar fi bine să stai departe de oamenii obsedaţi de control, întrucât vei simţi cum părerea ta nu mai contează. Le place să te domine şi se încăpăţânează să aibă mereu dreptate.

Victima

O persoană toxică va juca mereu rolul victimei. Ea va încerca întotdeauna să-ţi atingă punctul sensibil, ca mai apoi să profite de slăbiciunile tale. Nu te lăsa înduioşată de lacrimile de crocodil şi nici de poveşti inventate, căci s-ar putea să ai de suferit mai târziu. Încearcă să diferenţiezi adevărul de minciună şi să păstrezi o distanţă, din caz că ceva ţi se pare suspect sau îţi atrage atenţia în mod neplăcut.

Narcisista

Evită persoanele prea pline de sine, care vor încerca întotdeauna să te eclipseze şi să te facă să te simţi prost. Cele mai multe rivalităţi între femei sunt întâlnite la locul de muncă, prin urmare acolo vei avea ocazia să găseşti persoane arogante, care să nu îţi arunce nimic măcar o privire sau, la polul opus, care să îţi povestească cât de bune sunt.

Bârfitoarea

Este acel gen de persoană care adoră să bârfească şi care, pur şi simplu, nu se poate abţine de la a vorbi tuturor despre tine. Nu numai că nu e de încredere şi nu îţi păstrează niciun secret, dar te mai face şi să suferi cu afirmaţiile sale răutăcioase. Deşi nu îţi dai seama de la prima vedere cine e bârfitoare şi cine nu, de îndată ce observi un prim indiciu, alege să te îndepărtezi de caracterul toxic.

Critica

Un prieten adevărat nu te va critica niciodată, ci îşi va exprima punctul de vedere şi, cel mult, îşi va permite să îţi dea un sfat. O persoană care te critic mereu şi îţi spune că nu eşti bună de nimic te va trage în jos şi va încerca să îţi afecteze viaţa, pe toate planurile. Nu va avea niciodată un sfat sau o sugestie pentru tine, dar va şti cum să te critice şi să îţi coboare moralul la pământ.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg