Aşa slăbeşti 4 kilograme în 14 zile!

1 68031 original jpg jpeg

Dacă îţi doreşti să slăbeşti într-un timp relative scurt, urmează o dietă cu carne albă, slabă, lactate, legume şi fructe, care-ţi aduce zilnic un aport caloric de circa 1.400 de calorii.

Suc de lămâie înainte de micul dejun

Înainte de micul dejun,pregăteşte-ţi un pahar cu apă caldă în care ai pus sucul proaspăt de la o lămâie. Amestecă bine şi bea lichidul pe stomacul gol. Nu numai că te va hidrata,dar îţi va curăţa ficatul de toxine şi va accelera metabolismul.

Fructe şi nuci la prima masă a zilei

Alege o combinaţie de două fructe pentru micul dejun,de pildă un măr cu o portocală,şi o mână de nuci,alune de pădure sau migdale. Toate îţi dau energie peste zi şi elementele nutritive necesare.

Un plus de proteine la prânz

La prânz,ai nevoie de surse sănătoase de proteine. Aproximativ 150 de grame de carne de pasăre sau peşte sunt de ajuns la a doua masă principală a zilei,cu atât mai mult cu cât le vei alătura garnitură de legume. În următoarele patru ore n-ar trebui să-ţi mai fie foame.

Ia cina devreme

E posibil să-ţi fie greu să mănânci până la ora 19.00 din cauza programului la locul de muncă,însă încearcă să aştepţi măcar două-trei ore înainte de a merge la culcare,pentru a nu îngreuna procesul de digestie. O cină cât mai simplă,cu o salată de legume în care adaugi un ou fiert,este ideală pentru seară. La o oră sau două de la cină,bea un ceai de mentă. E un mod simplu de a accelera şi uşura digestia.

Pont

Pentru a evita poftele,înlocuieşte cafeaua cu ceai verde.

Nu uita de exerciţiile fizice

E dificil să slăbeşti în mod eficient în lipsa mişcării. Gimnastica sau alergarea care nu-ţi iau mai mult de un sfert de oră pe zi sau mersul pe jos 30 de minute zilnic sunt bune nu doar pentru a topi grăsimile acumulate,ci şi pentru accelerarea metabolismului şi creşterea masei musculare.

Model

Mic-dejun

Două fructe şi o mână de nuci sau un pahar de lapte cu o felie de pâine integrală prăjită. O altă variantă ar fi să amesteci un iaurt simplu degresat cu o mână de cereale integrale.

Prânz

Pui,curcan sau peşte la cuptor sau la grătar cu garnitură de legume ori de orez. Alege legume cu un indice glicemic scăzut,ca broccoli,anghinare,mazăre,conopidă,varză.

Cină

Salată de legume (morcov sau ţelină rase) cu oţet balsamic şi o felie de pâine integrală,fără ulei sau sosuri.

Gustări

Ceai verde,un avocado,un pahar de sana sau chefir.Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg