Băuturi-minune care te ajută să slăbeşti fără probleme

1 69037 original jpg jpeg

În loc să-ţi începi ziua cu o cafea, apelează la câteva licori ce te vor energiza natural, ajutându-te astfel să ai un start bun dimineaţa. În plus, acestea mai au un rol important: te ajută să slăbeşti.

Băutură verde

Poţi face seara acest preparat şi să-l păstrezi la frigider pentru a-l consuma dimineaţă.

Ai nevoie de:

2 ceşti de spanac organic

¼ afine congelate

1 felie de ghimbir

Pune toate ingrediebtele în blender şi adaugă puţină apă dacă vrei să obţii un preparat foarte lichid. Acest smoothie conţine 10 grame de proteine,vitaminele C şi B,precum şi foarte mult potasiu. Dacă vrei,poţi să pui în preparat şi spirulină,cunoscută şi sub numele de multivitamina naturii.

Smoothie energizant

Aceste ingrediente vor face ca organismul tău să fie mai puţin acid,de aceea se numără printre cele mai sănătoase alimente pe care le poţi consuma sub formă de suc. Pentru a prepara poţiunea ai nevoie de:

½ ceaşcă de suc de lămâie

½ linguriţă de oţet de mere

un vârf de cuţit de ardei iute

Sucul de lămâie şi oţetul de mere fac ca pH-ul organismului să fie alcalin,iar ardeiul iute,de asemenea,ajută la stimularea metabolismului,fiind de real ajutor în pierderea în greutate. Mai mult,îţi dă energie pentru mai mult timp.

Suc digestiv

un vârf de cuţit de ghimbir

½ ceaşcă suc de lămâie

½ linguriţă de oţet de mere

Toate aceste ingrediente stimulează digestia,ţinând la distanţă problemele cu sistemul digestiv. Dacă acest amestec ţi se pare prea puternic pentru tine,adaugă apă,pentru a face preparatul mai uşor de înghiţit.