Băuturile periculoase pe care le bem zilnic

1 71288 original jpg jpeg

E simplu să cedezi în faţa unui suc energizant, colorat şi cu 0 calorii, când ţi-e sete sau când eşti obosită. După ce vei afla care sunt cele mai dăunătoare băuturi, sigur te vei gandi te două ori înainte să le consumi.

Sucurile colorate şi dietetice,cocktailurile sofisticate,cafelele cu lapte,sucurile energizante sunt doar câteva băuturi pe care e mai bine să le eviţi. Unele conţin mult zahăr,altele sunt doar siropuri colorate,cu gust delicios de arome identic naturale,dar fabricate chimic în laborator.

În fruntea topului,sucurile carbogazoase

Fructate sau cu diferite arome,acestea sunt,de fapt,preparate din zahăr diluat în apă,ulterior frumos colorată. Dacă vrei cu adevărat să bei ceva răcoritor şi sănătos,încearcă sucurile naturale,cum sunt cel de portocale,sucul de afine şi cel pe bază de aloe,fără alte adaosuri.

Cafele solubile cu lapte

Amestecuri din două părţi de lapteşi una de zahăr,cafelele tip „caffe latte 3 in 1“ pot ajunge să conţină până la 800 de calorii la o cană şi furnizează corpului chiar şi o treime din doza maximă recomandată pe zi de grăsimi saturate. Adică cele care provoacă înfundarea arterelor şi duc la apariţia bolilor de inimă. În plus,dacă-i mai adaugi şi frişcă,poţi să-ţi iei adio de la talia de viespe.

Ape aromate

Apele cu arome şi infuziile pot furniza corpului o cantitate mică de vitamineşi,surpriză,un adaos mare de zahăr. Data viitoare când vrei să bei o sticlă cu un astfel de preparat,verifică eticheta. Dacă apar şi alte ingrediente în afară de apă şi arome naturale lasă sticla pe raft,acolo unde îi este locul.

Sucuri dietetice

Ştiai că sucurile dietetice de tip cola,care nu au calorii,sunt lipsite complet de nutrienţi? De aceea,dacă bei toată ziua suc şi eviţi apa şi ceaiul,ai toate şansele să consumi cele mai nocive lichide pentru sănătatea ta. Chiar dacă bei doi litri pe zi,cum spun nuritioniştii. O doză de suc din când în când nu este un lucru tragic pentru organism,dar poate ajunge aşa,în timp,dacă devine o obişnuinţă.

Băuturi energizante

Îţi poţi sabota planul de slăbire,dacă după un antrenament conştiincios la sală bei un suc energizant! Cele mai multe astfel de băuturi conţin un amestec de îndulcitori naturali şi artificiali,plus o listă cu aditivi cu nume greu de pronunţat. Totuşi,dacă vrei sa refaci un nivel scăzut de electroliţi,alege o băutură energizantă fără calorii.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg