Ce să mănânci la cină ca să topeşti grăsimile
Cina este extrem de importantă dacă eşti preocupată de siluetă şi ţi-ai propus să dai jos câteva kilograme. De multe ori poţi strica întreaga dietă dacă faci alegeri nepotrivite, încât degeaba ai mâncat curat în timpul zilei, dacă ultima masă a fost greşit aleasă. Iată 3 idei de meniu!
1. Salată de sfeclă
Ai nevoie de:-150 g sfeclă-100 g morcovi-1 ţelină-2 roşii-50 g ceapă-1 lingură zeamă de portocală-1 lingură ulei de măsline-piper
Taie legumele mărunt,prepară un dressing din zeama de portocală,uleiul de măsline,adaugă-l în salată şi condimentează după gust cu piper. Poţi servi alături şi o bucată de curcan la grătar.
Citeşte şi:Include în dietă cele mai sănătoase alimente
2. Salată de cartofi
-salată verde
-2
fierţi
-50 g ceapă
-1 portocală
-zeama de la o lămâie
-1 lingură ulei de măsline
-sare şi piper
Taie ceapa,feliază cartofii şi portocala,adaugă zeama de lămâie,uleiul,sarea şi piperul şi amestecă bine. Poţi servi această salată împreună cu un file de merluciu.
Citeşte şi:Ce poţi prepara la cină sub 300 de calorii
3. Supă de sfeclă
-1 kg sfeclă
-zeama de la 2 lămâi
-2 linguriţe zahăr
-verdeaţă proaspătă
-sare şi piper
Curăţă şi taie sfecla. Pune-o la fiert în apă cu sare şi după ce s-a fiert,păstrează zeama. Adaugă sarea,piperul,zahărul si verdeaţa în funcţie de preferinţe.
Sursă foto:Pinterest