Ce să mănânci seara ca să slăbeşti până dimineaţa

1 71007 original jpg jpeg

Chiar dacă se spune că nu este indicat să mănânci seara, unele alimente sunt chiar de ajutor dacă vrei să slăbeşti. Totul e să le consumi cu 2-3 ore înainte de a te întinde în pat.

Carbohidraţi

În ciuda a ceea ce se ştia,alimentele care conţin carbohidraţi (paste,orez brun,cartofi,fasole boabe,ovăz) pot să ajute să slăbeşti dacă sunt consumate în cantitate mică,la cină. A demonstrat-o unui studiu realizat în Israel pe o perioadă de 6 luni. La persoanele care au participat la cercetare şi care au mâncat alimente cu carbohidraţi la cinăs-a observat că au slăbit mai mult şi şi-au redus circumferinţa taliei mai mult decât în cazul celor care au inclus acelaşi tip de alimente la masa de dimineaţă sau la prânz.

Piper

Un ingredient de nelipsit în salata de legume de la cină,piperul este şi un aliat în lupta pe care o duci contra kilogramelor în plus. Pe parcursul nopţii,în timp ce dormi,corpul tău va continua să ardă grăsimi datorită acestui condiment. Dacă vrei să mănânci ceva uşor seara,adaugă puţin piper peste un bol de brânză de vaci.

Ceai de rozmarin

Despre ceaiul de rozmarin se ştie că are efect detoxifiant asupra organismului,combate celulita,ajutând şi la eliminarea toxinelor şi a excesului de apă. Prepară o cană de ceai seara şi-ţi va fi mai uşor să slăbeşti. În plus,vei dobândi o senzaţie de relaxare uimitoare.