Cea mai bună dietă pe bază de apă

1 72208 original jpg jpeg

Cu această dietă veţi pierde jumătate de kilogram în fiecare zi! Iată ce presupune:

Micul dejun

Beţi ceai verde,1 pahar de apă sau suc natural la micul dejun. De asemenea,puteţi consuma fructe si sucuri naturale.

Între micul dejun şi masa de prânz

Beţi ceai verde,suc natural sau apă. De asemenea,puteţi consuma fructe. Notă:Asiguraţi-vă că veţi  combina diferite tipuri de fructe,în special pe cele care conţin cantităţi mari de lichid. Astfel,toamna şi iarna citrice şi struguri,iar primăvara şi vara ar trebui să consumaţi pepene verde.

Masa de prânz

Înainte de masa de prânz beţi un pahar de apă şi după masa de prânz-o ceaşcă de ceai verde. Puteţi prepara o salată cu o mulţime de legume verzi. Aveţi posibilitatea să adăugaţi lămâie,oţet sau alte condimente pentru un gust mai bun. Adăugaţi măsline în salată. Se pot consuma orice tip de legume conservate sau crude,cum ar fi:porumb,roşii,castraveţi,sparanghel,salată,ceapă,ardei,soia,morcovi,anghinare,ţelină etc.

Gustarea

Din nou,ar trebui să beţi ceai verde,suc natural sau pur şi simplu apă. În plus,ar trebui să beţi un pahar de lapte sau iaurt. Dacă nu vă place iaurtul sau laptele,puteţi consuma 30 gr de brânză cu un conţinut scăzut de grăsime sau un fruct.

Cina

Înainte de cină beţi un pahar de apă şi după cină-o ceaşcă de ceai verde. Ar trebui să consumaţi 100 gr. de carne (pui,viţel) sau 150 de gr de peşte. Carnea o puteţi înlocui cu 1 ou crud şi fructe şi legume.

Trebuie să vă amintiţi că acesta nu este un plan de dietă pentru fiecare zi deoarece poate provoca un dezechilibru nesănătos în corp. Nu este recomandat pentru o perioadă lungă de timp. Beţi cel puţin 8 pahare de apă în fiecare zi. Acest plan de dietă conţine alimente bogate în lichide,cum ar fi legumele şi fructele proaspete.

Dar,înainte de a începe acest plan de dietă ar trebui să vă consultaţi în prealabil cu un medic.Recente