Cum scapi de 5 kg într-o săptămână

1 81581 original jpg jpeg

Dietele sunt probabil cel mai dificil lucru din lume. E greu să le respecţi pentru că de fiecare dată fie apare ceva care te determină să te abaţi de la regulile alimentare impuse, fie pur şi simplu nu reuşeşti să respecţi regimul de dietă. Noi îţi propunem un plan alimentar pe 7 zile care te va ajuta să scapi de 5 kilograme fără să ai restricţii prea mari.

Renunţă la carbohidraţi

Studiile au arătat că cel mai rapid mod de a scăpa de kilogramele în plus este prin renunţarea la carbohidraţi. Aşa că, măcar pentru o săptămână, renunţă la orez, paste, pâine, produse lactate şi anumite fructe care conţin carbohidraţi.

Carne slabă la fiecare masă

Carne slabă de pui fără piele, ouă, carne slabă de vită, fructe de mare, legumele şi tofu nu trebuie să-ţi lipsească în această perioadă. Include proteine la fiecare masă şi, vei vedea, senzaţia de saţietate va dura mai mult.

Nu uita de legume

Jumătate din ceea ce ai în farfurie la fiecare masă ar trebui să fie legume. Poţi opta şi pentru un fruct, însă niciodată pentru ambele în acelaşi timp.

Multe lichide

Fie că vrei sau nu să pierzi în greutate, lichidele sunt mai mult decât necesare. Majoritatea medicilor recomandă consumul a doi litri de apă pe zi dar, în funcţie de greutate, acest lucru variază.

Atunci când te deshidratezi corpul trimite semnale către creier care sunt cu uşurinţă confundate cu senzaţia de foame.

Hrană lichidă

E destul de greu să pierzi cinci kilograme în doar şapte zile, dar, sub supravegherea unui medic de specialitate, poţi alege să urmezi un program de detoxificare prin care să elimini toxinele şi să slăbeşti destul de rapid.

Sport

Alimentaţia echilibrată şi mişcarea sunt indispensabile în procesul de slăbit. 150 de minute de exerciţii cardio sau aerobic sunt necesare şi utile în acest sens.

Schimbă-ţi stilul de viaţă

Dacă maşina este singurul mod în care te deplasezi, atunci e cazul să renunţi la ea şi să încerci să mergi mai mult pe jos. E valabil şi pentru folosirea liftului!

Sursa foto: coach.nine.com.auRecente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg