De ce slăbim cu oţet de mere

1 74823 original jpg jpeg

Recunoscut pentru eficienţa sa în curele de slăbire, oţetul de mere nu doar că are randament în lupta cu kilogramele în plus, dar ne şi ajută să ne menţinem sănătoşi.

Ideal este să găsiţi soluţii,nu să vă înfometaţi pentru a slăbi. O variantă o constituie şi dieta cu oţet de mere,care nu presupune reducerea foarte drastică a alimentaţiei. Există mai multe tipuri de diete cu oţet de mere,însă toate promit pierderea unui număr considerabil de kilograme. Puteţi lua,înaintea celor trei mese principale ale zilei,câte o linguriţă de oţet de mere şi,dacă nu vă deranjează gustul sau nu aveţi probleme cu stomacul,puteţi mări doza la trei linguriţe.

Scorţişoara şi mierea îi îmbunătăţesc gustul

O altă variantă a dietei cu oţet de mere presupune un amestec ceva mai aromat. Într-un pahar cu apă caldă adăugaţi o linguriţă de scorţişoară şi trei linguriţe de oţet de mere. Acest amestec trebuie băut înaintea celor trei mese principale ale zilei şi veţi observa că apetitul va fi redus considerabil. O altă variantă a dietei cu oţet de mere presupune adăugarea într-un pahar cu apă caldă a unei linguriţe de oţet de mere şi a uneia de miere. 

Descoperă cum poţi slăbi cu oţetul de mere AICI