Dieta 10 kg. Te scapă de 10% din greutatea corpului în 7 zile

1 adult 1867743 960 720 jpg jpeg

Scăpând de 10 kilograme, deci 10% din greutatea corpului tău, poţi scădea tensiunea arterială, colesterolul şi zahărul din sânge. Iată dieta 10 kg, care te scapă de 10 kg în timp record: doar o săptămână.

Cu dieta 10 kg într-o săptămână eşti mai sănătoasă

Unele studii au arătat că a pierde în greutate,chiar şi câteva kilograme,scade riscul de a face anumite boli,precum diabetul sau boli de inimă. Scăpând de 10 kilograme,deci 10% din greutatea corpului tău,poate scădea tensiunea arterială,colesterolul şi zahărul din sânge.

Iată dieta 10 kg într-o săptămână, care te scapă de 10 kg în timp record. Înainte de a ţine o dietă care să fie eficientă în primul rând pe termen scurt este bine să consulţi medicul de familie. Dietele rapide nu sunt recomandate oricui,trebuie să îţi cunoşti organismul pentru a fi sigur că nu creezi un dezechilibru.

Dieta 10 kg în 7 zile, concepută pentru armata israeliană

Dieta 10 kg în 7 zile nu poate fi o dietă simplă,se bazează pe consumul de diferite tipuri de alimente din două în două zile.

Dacă vrei rezultate optime trebuie să ai 1-2 ore de sport pe zi.

Dieta 10 kg într-o săptămână a fost concepută pentru cei care se înrolau în armata israeliană şi trebuiau să slăbească în timp record. Se pot slăbi 10 kg în 8 zile dacă faci sport şi nu te abaţi de la regim.

Dieta rapidă de 8 zile te scapă de 10 kg

În primele două zile din dieta 10 kg în timp record se consumă doar mere,de preferat proaspete. Poţi bea o cafea neîndulcită dimineaţa şi poţi bea câtă apă vrei. Apa este importantă în dietele rapide.

În următoarele două zile pe lângă cafeaua neîndulcită de dimineaţă şi apă multă,poţi mânca câtă brânză vrei. Nu derivate de brânză,gen caşcaval sau altele,ci doar brânză,de preferat cea de capră,este foarte sănătoasă şi săţioasă. În zilele 5 şi 6 ale dietei care te scapă de 10 kg în timp record se consumă doar carne de pui,fără pieliţe,nu prăjită sau cu alte alimente sau ulei. Pe grătar sau fiartă,poţi adăuga condimente uscate ca să simţi şi alt gust. Bineînţeles,cafeaua neîndulcită este permisă,iar apa nu trebuie să lipsească.

Ultimele două zile din dieta 10 kg mănâncă multă salată verde,iar ca şi condimente pentru salată îţi sunt permis doar cele naturale. Fără ulei de niciun fel,fără alt aliment. Lichidele de până acum se pot consuma şi în aceste ultime zile ale dietei care te scapă de 10 kg în timp record.

Cura de slăbire 10 kg îţi poate da stări de rău

Dacă ai probleme cu scăderea bruscă a glicemiei trebuie să ştii că această dietă îţi poate da stări de rău,iar dacă eşti o persoană cu avitaminoză (lipsa uneia sau mai multor vitamine din organism) sigur nu ar trebui să ţii această dietă.

Ca să dea efecte garantate, dieta 10 kg într-o săptămână poate fi însoţită de minerale şi vitamine,mai ales pentru cei care ştiu ce carenţe au. Odihna este foarte importantă în această dietă,minim 8 ore pe noapte trebuie să dormi,încearcă să te culci cât mai devreme. De preferat este să nu repeţi dieta decât după 6 luni,iar dacă fumezi ar fi bine să încerci să reduci numărul ţigărilor. Ţigările consumă din vitaminele organismului,iar în această dietă ai cea mai mare nevoie de ele.

Atenţie mare! Ce să faci după ce ai terminat dieta 10 kg într-o săptămână

După ce ai terminat dieta 10 kg în 7 zile, foarte important de ştiut,revenirea la un meniu normal se va face treptat. Salatele simple,fructele,peşte,brânză şi supele de legume sunt de preferat. Nu exagera cu mâncatul şi nu uita să faci mişcare,îţi va da energia de care ai nevoie,chiar dacă la început te vei simţi slăbit.