Dieta cu limonadă curăţă organismul

1 81267 original jpg jpeg

Dieta cu limonadă şi sirop de arţar te ajută să pierzi rapid în greutate, rezultatele începând să se vadă încă din primele două săptămâni. Totodată, elimină toxinele dăunătoare din organism. Iată de presupune!

De ce este atât de eficientă

Graţie ingredientelor din care o prepari – suc proaspăt de lămâie, apă, piper cayenne şi sirop de arţar, limonada este considerată a fi una dintre băuturile cele mai recomandate în diete, având un beneficiu în plus- acela de a face minuni prin curăţarea organismului de toxine dăunătoare, în special în regiunea colonului.

Paşi de urmat

Bea dimineaţa, la prânz si seara cel puţin un pahar de limonadă, urmând ca din prima zi să eviţi consumarea oricărui aliment solid, introducând treptat în dietă alimente care să nu cumuleze mai mai mult de 600 de calorii pe zi. Pe durata celor 10 zile de dietă, organismul va utiliza celulele adipoase ca surse de energie pentru realizarea funcţiilor necesare.

Beneficii aduse organismului

Consumul acestei băuturi răcoritoare te ajută să previi o serie de boli printre care se numără tulburările de auz, accidentul vascular cerebral şi atacul de cord. Graţie conţinutului ridicat de vitamina C, lămâile sunt sunt o sursă excelentă de antioxidanţi, care luptă împotriva radicalilor liberi. Siropul de arţar este o sursă bună de mangan - necesară celulelor producerii de energie necesară pentru buna funcţionare a sistemului nervos, dar şi de calciu – care previne apariţia accidentului vascular cerebral şi a hipertensiunii arteriale. Ardeiul iute protejează organismul împotriva răcelii şi a gripei, contribuie la buna funcţionare a digestiei şi previne apariţia migrenelor.

Idei de meniu

La micul dejun, poţi consuma alături de limonadă un fruct, la alegere, şi un ou cu o felie de pâine prăjită. Înainte de prânz bea un pahar de limonadă, iar la masă mănâncă o porţie de legume la grătar cu o bucată de carne slabă, de exemplu peşte alb. Dacă simţi nevoia de o gustare până la masa de seară, poţi consuma alături de un pahar de limonadă o cană cu ceai verde şi 2 biscuiţi digestivi. La cină este recomandat să mănânci preparate uşor de digerat, precum o salată de legume cu câteva fâşii de pui.

Atenţie!

Dieta nu se recomandă persoanelor care au probleme de sănătate.Recente

medic incepator jpg
bnb@clikpentrufemei ro (1) jpg
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
O femeie care pleaca in concediu jpg
Culoarea preferata Sursa foto shutterstock 2360547709 jpg
cursuri functionari curs resurse umane jpg
Beneficiile extrasalariale si afacerile la inceput de drum de ce ai nevoie de ele jpg
Stima de sine jpg
Minimalimul emotional Sursa foto shutterstock 2409609473 jpg
psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg