Super-dieta cu legume

1 48008 original jpg jpeg

Vrei să arăţi trăsnet în rochia pe care ţi-ai pregătit-o de Sărbători? Iată o dietă de 3 zile, care te ajută să-ţi împlineşti visul În prag de Sărbători, când trebuie să rezolvi o mulţime de treburi, numai la slăbit nu-ţi stă capul.

În prag de Sărbători,când trebuie să rezolvi o mulţime de treburi,numai la slăbit nu-ţi stă capul.

Ţi-ai dori din tot sufletul să încapi în rochia ta specială,dar de unde timp,voinţă şi răbdare pentru o dietă?

Ei bine,îţi propunem un program simplu de slăbit,care te ajută să dai jos 2 kg în trei zile şi care,în plus,te face mai frumoasă.

Iată ce ai putea mânca în fiecare zi şi cum te ajută să fii frumoasă alimentele incluse în dietă!

Micul-dejun

150 g iaurt;

1 felie de pâine integrală;

50 g brânză slabă sau telemea;

1 felie de jambon de curcan sau 1 ou fiert;

1 pahar cu suc de portocale.

Pont frumuseţe:Pâinea şi lactatele sunt o sursă excelentă de calciu şi de magneziu,două minerale care se pricep de minune să şteargă oboseala de pe chip şi să dea prospeţime tenului.

Pont siluetă:Lactatele accelerează arderile de grăsimi,în schimb pâinea integrală îţi dă senzaţia de saţietate pentru mai mult timp,împiedicându-te să mai ronţăi ceva în următoarele două ore.

Gustări la alegere

30 g caise uscate;

1 morcov;

1 portocală;

2 mandarine.

Betacarotenul din fructele şi legumele roşii şi portocali dau tenului luminozitate. În plus,vitamina A din aceste alimente apără pielea de factorii agresivi care o „rănesc”.

Aceste gustări menţin nivelul glicemiei la cote normale,împiedicându-te să cedezi tentaţiilor periculoase,gen prăjituri,creme cu ciocolată etc.

Prânz:

200 g grătar din piept de pui sau din peşte (păstrăv,doradă,somon);

200 g sote de fasole verde sau de morcovi sau 150 g cartofi natur;

100 g salată de crudităţi.

Sau

300 ml supă de legume sau din piept de pui;

2 felii pâine integrală;

1 iaurt simplu.

Proteinele de bună calitate din peşte sau din pui stimulează producerea de colagen şi dau elasticitate tenului. În plus,previn deshidratarea pielii şi apariţia ridurilor. Astfel,aceste alimente te ajută să ai o piele fermă şi netedă.

E bine să combini proteinele şi carbohidraţii la masa de prânz,pentru că ele îţi dau senzaţia de saţietate pentru cel puţin 3 ore şi te împiedică să ronţăi orice-ţi pică la îndemână.

Cină:

250 g supă-cremă de spanac;

1 măr.

Sau

300 g salată cu roşii,ardei gras şi frunze de spanac;

1 banană.

Pont frumuseţe: Spanacul este un excelent detoxifiant,curăţându-ţi corpul de toxine. Asta înseamnă pentru tine un păr strălucitor,un ten fără coşuri şi fără puncte negre şi ochi odihniţi.

Pont siluetă: Seara trebuie să mănânci doar ca să-ţi potoleşti foamea,aşa că alimentele pentru cină au puţine calorii,dar multe substanţe care te ajută să ai un somn liniştit.

Sfat

Profită de condimentele iuţi,deoarece acestea ard multe calorii şi topesc grăsimile.