Dieta GM te scapă de 7 kilograme într-o săptămână. Exemplu de meniu

1 76379 original jpg png

Dieta GM a câştigat popularitate în ultima vreme, cu toate că ea există încă din anii ̓ 80. Această dietă neconvenţională a fost creată de medicii companiei de maşini General Motors pentru a-şi încuraja angajaţii să se menţină în formă.

Dacă ai nevoie să slăbeşti într-un timp scurt şi aveai în plan să o încerci, e bine să afli şi părerea experţilor!

Meniul pentru o săptămână în dieta GM

Ziua 1: Fructe, de toate soiurile, cu excepţia bananelor. Cea mai bună variantă, în special în anotimpul cald este pepenele roşu. Ziua 2: Legume, crude sau gătite, oricât de multe vrei. Le poţi consuma chiar şi sub formă de sucuri . Ziua 3 în dieta GM: Fă combinaţii de fructe şi legume, dar evită bananele şi cartofii. Ziua 4: Consumă întreaga zi 8 banane şi 3 pahare de lapte. Ziua 5 în dieta GM: Carne de vită la grătar, 2 porţii şi o salată din 6 roşii. Ziua 6: Legume şi alimente care conţin multe proteine Ziua 7 în dieta GM: Legume, suc de fructe şi orez brun

Părerea experţilor despre dieta GM

Dieteticienii susţin că cea mai bună metodă de a slăbi este cea gândită pentru fiecare persoană în parte şi că nu poate fi aplicată tuturor persoanelor. Aceştia nu privesc neapărat cu ochi buni dieta General Motors, deoarece spun că, deşi poţi observa scăderi dramatice în greutate, din cauza tăierii caloriilor, acest lucru poate veni la pachet cu mari dezavantaje asupra sănătăţii.

Chiar dacă ai reuşit să scapi de câteva kilograme prin dieta GM, în acelaşi timp ai pierdut şi din energia înmagazinată în muşchi, numită glicogen.

este foarte important pentru corp, fiind un combustibil care este depozitat în muşchi împreună cu apa. Totuşi, fiind o dietă pe termen scurt, nu va avea repercursiuni grave asupra sănătăţii, însă cel mai bun mod de a slăbi rămâne schimbarea obiceiurilor culinare, dacă îţi doreşti ca rezultatele să se menţină pentru o perioadă lungă de timp.