Dieta Rosemary Conley, -3 kg în 7 zile

1 71462 original jpg jpeg

Spre deosebire de alte diete, care sunt extrem de drastice şi au multe privaţiuni alimentale, dieta Rosemary Conley, reduce numărul zilnic de calorii, având un meniu diversificat.

Planul alimentar este compus din ingrediente care au mai puţin de 5% grăsime,excepţie făcând peştele gras,care conţine grăsime mononesaturate,benefice pentru sănătate şi care grăbesc scăderea în greutate. În acelaşi timp,poţi introduce în meniul zilnic alimente bogate în fibre,cum sunt fulgii de ovăz. Poţi consuma zilnic o mână de fulgi de ovă,fierţi în puţin lapte degresat şi vei avea cel mai bun mic dejun,care-ţi va potoli senzaţia de foame timp îndelungat şi îţi va oferi necesarul de energie de care ai nevoie dimineaţa. Meniul este completat de orez basmati,paste şi făină integrală. Poţi bea cafea,uşor îndulcită,ceaiuri şi cât mai multă apă.

Câte calorii poţi consuma

Primele două săptămâni ale dietei sunt cele mai cu numărul cel mai redus de calorii,adică nu mai mult de 1 200. Micul dejun trebuie să aibă 200 de calorii,prânzul 300 de calorii,iar cina 400. Fiecare gustare dintre mese nu trebuie să depăşească 150 de calorii. După primele două sptămâni,numărul caloriilor urcă la 1400,ceea ce înseamnă că poţi consuma şi un desert,dar unul sărac în zaharuri. Acest regim trebuie urmai alte două săptămâni,urmând ca după o lună să alegi ce să consumi,pentru a-ţi păstra greutatea.

În plus,nu trebuie să lipsească activitatea fizică,mai exact trebuie să mergi cel puţin 30 de minute în fiecare zi.

Plan alimentar

Exemplu plan alimentar

Mic dejun

1 mână fulgi de ovăz cu lapte sau iaurt degresat

125 ml suc de fructe neîndulcit

2 felii piept de curcan pe grătar cu 1 roşie

Gustare 1

100 g fructe,înafară de banane şi struguri

Prânz

1 ou fiert,2 felii pâine integrală,1 salată de crudităţi

1 bol supă cremă de legume

1 file peşte pe grătar cu salată de crudităţi

Gustare 2

1 mână nuci

Cină

Salată de ton cu couscous

Paste integrale cu legume

1 cartof copt cu salată de legume