Dieta vârcolac: slăbeşti 3 kg în 24 de ore

1 70998 original jpg jpeg

Spre deosebire de alte regimuri alimentare, aşa-numita dieta vârcolac se bazează pe fazele lunii şi este ultimul trend în materie de regimuri de slăbit printre unele celebrităţi de la Hollywood.

Cei care au inventat această dietăau pornit de la premisa că Luna influenţează cantitatea de apă din corpurile noastre,în acelaşi mod în care duce la oscilaţia periodică a nivelului mărilor sau oceanului,datorită forţei de atracţie a ei şi a Soarelui.

Această dieta are scopul de a elimina toxinele din organism şi stimula procesul de lipoliză-descompunerea grăsimilor depozitate în celule. Astfel,ea ajută organismul să-şi folosească enzimele care sunt vitale pentru descompunerea produselor alimentare şi pentru absorbţia nutrimenţilor.

Varianta de bază a dietei vârcolac

Aşa cum sugerează şi numele,acest plan constă în repaus alimentar vreme de 24 de ore,pentru a pierde până la 3 kg. În această perioadă,poţi să consumi doar lichide,cum sunt apa,supele strecurate,sucurile de legume şi fructe. Cura se ţine în timpul Lunii Pline sau când e Lună Nouă.

Varianta extinsă a acestui regim alimentar

Cei care vor să urmeze această formă a dietei vârcolac,acoperă toate fazele Lunii-Lună Plină,Primul pătrar,Lună Nouă şi Ultimul pătrar.

Prima etapă– Lună Plină-este o replică a variantei de bază a dietei vârcolac,în care trebuie să se urmeze procedura de repaus alimentar descris mai sus.

Cea de a doua fază– Primul Pătrar-este perioada în care organismul se detoxifică,se diminuează poftele şi astfel corpul îşi menţine greutatea. În această etapă,se beau opt pahare de apă şi se consumă alimente solide,fără făinoase,prăjeli,sosuri,carne,grăsimi.

Cea de a treia fază-Lună Nouă-este cunoscută drept cea care are cea mai mare influenţă asupra organismului. În timpul Lunii Noi,cei care ţin dieta trebuie să nu mănânce nimic toată ziua şi să bea lichide (apă,ceaiuri,supe strecurate,sucuri de legume şi fructe). Consumul de ceai verde în această etapă stimulează metabolismul,motiv pentru care este recomandat.

În cele din urmă,în Ultimul pătrar,aspirantele care vor să piardă în greutate sunt sfătuite să fie foarte atente la ce anume mănâncă şi să evite dulciurile,grăsimile,pastele,alimentele cu amidon. Consumul de lichide între orele 15.00 şi 17.00 dă senzaţia de saţietate,ajutându-te să-ţi controlezi poftele alimentare care pot apărea chiar înainte de a merge la culcare. Cu toate acestea,consumul alimentelor după ora 18.00 nu este recomandat.

Ce spun specialiştii

Legătura dintre Lună şi corpurile noastre nu este complet înţeleasă de oamenii de ştiinţă. Cu toate acestea,starea de spirit şi emoţiile noastre tind să crească atunci când este Lună Plină. Conform unui studiu publicat în revista „Interactive Cardiovascular and Thoracic Surgery”,pacienţii care au intervenţii chirurgicale pe cord deschis când e Lună Plină au şanse mari ca şederea lor în spital să nu fie de durată şi chiar să aibă o rată mare de supravieţuire.

Dieta vârcolac poate duce la pierderea în greutate,deoarece este o dietă bazată pe repaus alimentar pe mai multe perioade scurte de timp. Specialiştii recomandă celor care vor să ţină această dietă să consulte medicul înainte de a se apuca de ea.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg