Dietele te ajută să slăbeşti, dar cum rămâne cu frumuseţea?

1 71485 original jpg jpeg

Când ţii o dietă te gândeşti, probabil, doar la cât de bine vei arăta în haine strâmte, în tricouri cu 2 numere mai mici sau în rochii de seară.

Dar,ceea ce uiţi este că nu doar hainele trebuie să stea bine pe tine pentru a arăta fabulos. De aceea este important să ştii în ce mod îţi afectează regimul alimentar frumuseţea.

Pielea poate să-şi piardă din elasticitate

Pielea ta se bazează pe un regim alimentar bine echilibrat,alcătuit din alimente din fiecare grupă. În cazul în care ţii o dietă de genul Dukan care restricţionează consumul de fructe şi legume,reduci în mod semnificativ cantitatea elementelor nutritive cheie care susţin sănătatea ta exterioară. O dietăcu deficit de nutrienţi va face ca pielea ta să se usuce,să îşi piardă din strălucire şi elasticitate.

Părul se deteriorează

La fel ca pielea,părul tău are nevoie de o mulţime de nutrienţi pentru a rămâne puternic,strălucitor şi sănătos. Multe dintre produsele alimentare destinate dietei reduc aportul de vitamine şi minerale,aşa că nu este de mirare că podoaba ta capilară nu mai este ca înainte.

Unghiile se rup mai uşor

Printr-o coincidenţă (sau nu),acelaşi lucru este valabil şi pentru unghiile tale. Pentru că părul,pielea şi unghiile sunt făcute în esenţă din aceleaşi componente,în diferite forme,ele pot beneficia sau suferi în mod egal de pe urma regimului tău alimentar. Pentru a menţine sănătatea unghiilor,ai grijă ca,indiferent de dieta pe care o ţii,să mănânci alimente bogate în proteine ​​cum ar fi lactatele cu puţine grăsimi,ouăle şi carnea slabă.

Consumă şi cereale integrale,precum orezul brun şi fulgii de ovăz,dar şi fructe şi legume.

Zâmbetul tău păleşte

Ai observat cum un simplu zâmbette face instantaneu mai atractivă? Ei bine,se pare că o alimentaţie echilibrată reprezintă modalitatea ideală de a menţine starea de spirit echilibrată,astfel încât zâmbetul tău să nu fie compromis. Alimentându-ţi corpul cu produse fără prea mulţi nutrienţi nu reuşeşti decât să ştirbeşti din frumuseţea ta naturală. Ca să nu mai vorbim de faptul că atunci când eşti la dietă te simţi,cel mai adesea,slăbită,lipsită de vlagă,fără chef de nimic.

Fă cele mai bune alegeri

Treci peste ceea ce îţi arată cântarul şi alege să slăbeşti mâncând sănătos,fără toate acele diete drastice care îţi promit o slăbire rapidă,dar care produc grave dezechilibre în organism. Atunci când faci alegeri alimentare sănătoase,te simţi bine.



Recente

Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg