Iată ce să mănânci în funcţie de grupa de sânge!

1 69633 original jpg jpeg

Ce e mai potrivit să mănânci, dacă e să luăm în calcul grupa sangvină? Nutriţioniştii spun că nu ar trebui să evităm nicio grupă de alimente, indiferent de grupa de sânge. Mai mult, să consumăm tot ce ne place şi e sănătos. E adevărat, există unele indicaţii alimentare care ţin cont de caracteristicele legate de grupa sangvină.

Unii spun că persoanele care au grupa de sângeA2,de exemplu,ar trebui să mănânce mai multe fructe şi legume şi să evite carnea.

Specialiştii spun că informaţia este parţial adevărată,în sensul că aceste persoane trebuie să adopte o alimentaţie echibrată,bazată de proteine vegetale şi animale,carbohidraţi,grăsimi,glucide,dar să consume preponderent legumele şi fructele.

De ce? Pentru că vegetalele şi fructele le oferă celor cu grupa de sânge A2 vitaminele şi mineralele esenţiale corpului.

Grupa de sânge O1 – Dietă proteică

Alimentaţia potrivită persoanelor cu grupa de sânge O1 ar trebui să fie constituită în mare parte din produse din carne şiproteinede origine animală.

Carnea şi peştele le dau acestora energie,iar corpul le digeră foarte bine. Nu acelaşi lucru se poate spune despre carbohidraţi,care le îngreunează digestia şi le produce dereglări.

Persoanele care au grupa de sânge O1 ar trebui să consume mai puţine lactate sau cereale,chiar dacă fac parte din grupa carbohidraţilor buni pentru sănătate.

Grupa de sânge A2 – Dietă vegetariană

Persoanele cu A2,după studii şi specialişti,ar trebui să fie vegetarieni. Sau,altfel spus,dacă ar consuma mai multe fructe şi legume în detrimentul cărnurilor,persoanele cu A2 s-ar simţi mai bine şi ar fi mai sănătoase.

Organismul lor asimilează extrem de bine nutrimenţii din legume,seminţe,nuci,fructe şi cereale şi trebuie să evite să consume în exces carne şi produse lactate,pentru că acestea din urmă le pot îngreuna digestia.

Grupa de sânge B3 – Dieta flexibilă

Ai grupa de sânge B3? Se zice că tu ar trebui să ai un sistem imunitar puternic,iar digestia nu îţi face probleme,aşa cum se întâmplă la posesorii grupei A2,care sunt recunoscuţi ca fiind cei mai sensibili,însă evită alunele şi nucile,pentru că nu-ţi fac bine.

E posibil ca şi carnea de pui să îţi creeze problem,dar nu atât de mari cum îţi pot face alimentele procesate. Poţi consuma carne cât mai slabă,ouă şi,în general proteine de calitate.

Grupa de sânge AB4 – Dieta cu lactate

Alimentele potrivite pentru persoanele cu această grupă de sânge sunt cele care alcătuiesc un meniu preponderent vegetarian,la care se adaugă produse lactate degresate sau nu şi carne albă şi roşie. Recomandate sunt şi brânza tofu,fructele de mare,dar nu în exces.

Cum cei cu grupa de sânge AB4 au aciditate mare gastrică,e bine să se axeze pe alimente alcaline,deci trebuie să evite sau să reducă alcoolul,cafeina,afumăturile şi sarea.Recente

Iertare jpg
animal de companie jpg
Test de personalitate Ce vezi prima oara Sursa foto Abmeyerwood jpg
misofonie jpg
Relatie toxica Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat sursa  Shutterstock jpg
corpul uman sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg