În 3 zile scapi de kilogramele în exces

1 68280 original jpg jpeg

Ţi-ai propus să dai jos surplusul de grăsime de pe abdomen şi braţe? Îţi venim în ajutor cu o dietă eficientă, scurtă, care promite să-ţi modeleze silueta. Iulia Preda, care este doctor în Ştiinţe Medicale şi farmacist, ne-a dezvăluit-o şi spune că dieta nu doar că te scapă de câteva kilograme dar are şi efect de detoxificare.

Grăsimea de pe abdomen,„colăceii“şi „aripioarele“ vor dispărea dacă urmezi acest program de slăbit. Este scurt,bazat pe mâncare săţioasă,care îţi va da energie pentru o parte mai mare din zi.

Încearcă această cură,dacă vrei să slăbeşti fără să-ţi pui în pericol sănătatea,însă nu o ţine mai mult de trei zile. O poţi relua după două săptămâni,dacă mai ai de dat jos.

Cum arată o zi de dietă

Micul dejun

La prima masă a zilei poţi consuma două ouă ochiuri sau făcute omletă,roşii la grătar sau ciuperci,50 gr ovăz înmuiat în apă cu câteva felii de fructe alături şi 125 gr iaurt degresat cu câteva caise uscate.

Prânz

Pentru masa de prânz optează pentru o salată de legume,cât de mare,şi 100 gr ton sau somon ori creveţi. De asemenea,mai poţi mânca 200 gr cartofi copţi cu 2 linguri sos salsa şi salată de legume,oricât de multă,şi 50 gr pateu cu conţinut scăzut de grăsimi şi 3-4 biscuiţi crackers.

Cina

Constă în 100 gr de somon la grătar cu legume la discreţie,50 gr de paste cu 200 gr sos de roşii,ciuperci,ceapă şi ardei. În plus,mai poţi mânca 100 gr pui cu legume la grătar.

Atuul curei

Acum că ai aflat care este meniul de dietă,trebuie să ştii şi ce ai de făcut pentru a slăbi. Înlocuieşte una dintre mesele de mai sus,sau două,în funcţie de cât îţi doreşti să slăbeşti,cu una sau două dintre variantele meniului de lichide de mai jos.

Sucuri:1 sfeclă roşie,2 tije de ţelină,2 mere verzi şi un castravete. Toate acestea se pun în storcător,din care rezultă un suc plin de vitamine şi fără calorii.

Supă:Puneţi o jumătate de ceapă tocată,2 cartofi tocaţi,600 ml supă de pui,2 legături de nasturel şi fierbeţi până se înmoaie cartofii. Apoi pasaţi totul în blender.

Smoothie:4 pumni de fructe boabe (strugurisau afine),1 banană,125 gr iaurt degresat,2-3 cuburi de gheaţă,puţin lapte,dacă se doreşte. Toate aceste ingrediente se pun în blender şi se amestecă bine.