Semne clare că nu poţi avea încredere în şeful tău

1 74957 original jpg jpeg

Să lucrezi într-un mediu cu o atmosferă plăcută, unde te simţi respectată, este un lucru esenţial pentru a păstra un echilibru între starea de sănătate, fericirea şi succesul tău la serviciu. Dar ce te faci atunci când simţi că şeful are o atitudine nepotrivită?

Toata lumea îşi doreşte să fie îndrumată de un lider,însă de cele mai multe ori,la muncă îl întâlnesc doar pe şeful inaccesibil,căruia nu îi poţi adresa o întrebare atunci când ai o nelămurire. Uneori te poţi înşela,alteori nu. Iată care sunt semnele care îţi arată că nu poţi avea încredere în şeful tău!

Bârfeşte

Unii colegi simt poate nevoia să se destăinuie sau sunt foarte deschişi faţă de şef,însă acest lucru nu înseamnă că are dreptul să le povestească şi celorlalţi informaţiile aflate. Poţi interveni cu tact atunci când începe să bârfească pe cineva,spunându-i că nu te simţi confortabil să vorbească despre cineva în lipsa lui. În acest fel îi transmiţi subtil că nu preferi acest gen de discuţii şi vei vedea că cel puţin în prezenţa ta,nu vor mai avea loc.

Se laudă cu munca ta

Când se prezintă în faţa tuturor cu munca ta ca fiind a lui,inevitabil apar resentimentele şi neîncrederea,în timp ce un lider îşi ajută coechipierii să îşi îmbunătăţească tehnica de lucru,să aibă succes şi să crească. Dacă această problemă apare,o poţi rezolva discutând cu şeful tău şi explicându-i cât de important este ca munca ta,cât şi a celorlalţi să fie recunoscută,pentru ca toţi sunteţi ambiţioşi şi munciţi din greu.

Ia decizii benefice doar pentru el

Atunci când şeful nu pune fericirea echipei şi succesul acesteia pe primul loc,ci mai degrabă propriul câştig,angajaţii sunt cel care au de suferit. În plus,se crează o atmosferă tensionată,în care oamenii nu se mai simt motivaţi să lucreze şi într-un final,vor lua cea mai bună decizie,aceea de a pleca în altă parte,într-un mediu în care vor simţi că sunt importanţi şi că sunt repectaţi.

Este nesigur

Pentru a putea conduce o echipă,încrederea este una dintre cele mai importante calităţi,iar atunci când aceasta îi lipseşte şefului tău,care are o stimă scăzută de sine,oricine îi va părea ca fiindu-i inamic. Dacă este o persoană zgomotoasă,de fapt încearcă să îşi mascheze nesiguranţa adoptând această atitudinea. De cele mai multe ori poţi fi privită suspicios,crezând că vrei să îţi depăşeşti sarcinile,lucru care ar putea deveni o piedică mai târziu,în ascensiunea profesională.

Una spune, alta face

Dacă şeful tău îşi schimbă radical părerea,asta după ce aţi stabilit deja ceva,devine derutant şi obositor. Deşi tu ai pregătit totul întocmai cum aţi stabilit,faptul că vrea să iei totul de la început,sub o altă formă,te poate face să ai dubii în privinţa rolului şi a importanţei tale în companie. Nu o lua personal,e posibil ca la rândul său,şeful tău să fi trecut prin experienţe similare şi acum să procedeze similar,în mod automat. Însă un lucru este cert,nu poţi avea încredere în el.Recente

Iertare jpg
animal de companie jpg
Test de personalitate Ce vezi prima oara Sursa foto Abmeyerwood jpg
misofonie jpg
Relatie toxica Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat sursa  Shutterstock jpg
corpul uman sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg