Slăbeşte cu această băutură uimitoare!

suc de ghimbir jpeg

Te-ai săturat de dietele sau de diferitele exerciţii care nu oferă niciun rezultat? Dacă încă nu ai ajuns la numărul de kilograme pe care le doreşti, este timpul să încerci această băutură care îţi va oferi cele mai bune rezultate. Este dovedit că oferă cele mai bune efecte.

Este soluţia potrivită pentru tine. Sunt reţetele a două băuturi care au ca ingredient de bază ghimbirul. Te întrebi de ce ghimbirul? Înainte de toate,ghimbirul este cel care ajută la stimularea metabolismuluişi a ratei de ardere a grăsimii. De fapt,acesta creşte rata metabolismului cu 20%,ceea ce este un mare plus la dieta zilnică,mai ales dacă îţi planifici tonifierea organismului.

În al doilea rând,ghimbirul are beneficii asupra pielii. Aşadar,va fi capabil să stimuleze arderiler,dar şi să restabilească tinereţea pielii şi a corpului,precum şi îmbunătăţirea bronzului. De aceea,ghmbirul este folosit în îngrijirea pielii,pe care-l poţi folosi şi tu pentru a curăţa şi revigora pielea feţei. În plus,este o plantă cu efect de detoxifiere naturală pentru organism. Ghimbirul ajută la prevenirea acumulărilor de toxine care duc la o serie de probleme de sănătate.

1. O modalitate revigorantă şi gustoasă care include ghimbirul

Ingrediente

-1 castravete-1 lămâie verde-1 lămâie-1 linguriţă de ghimbir ras-frunze de mentă-2 l de apă

Mod de preparare:

Spală şi decojeşte castravetele,pe care-l tai în felii subţiri. Spală lămâile şi feliază-le. Tai rădăcina de ghimbir,pe care mai întâi o speli şi cureţi. Într-o sticlă de 2 litri adaugi ingredientele feliate. O închizi,o agiţi şi o laşi peste noapte,înainte de consum. O poţi pune la frigider.

Trebuie să bei 3 pahare pe zi dacă vrei să obţii cele mai bune rezultate. Primul pahar ar trebui consumat pe stomacul gol,dimineaţa,iar celelalte două ar trebui să se bea înainte de masa de prânz şi de cină.

2. Ghimbir şi apă

În al doilea rând băutura se bazează şi pe ghimbir,dar spre deosebire de primul,nu conţine nimic altceva decât apă. În acest fel te bucuri pe deplin de potenţialul ghimbirului.

Mod de preparare:

Spală rădăcina de ghimbir şi tai-o felii subţiri. Umple un termos cu apă caldă,adaugă ghimbirul şi închide-l. Bucură-te de această băutură pe tot parcursul zilei,cu toate acestea,dacă ai făcut un plan de alimente,trebuie să aştepţi o jumătate de oră după ce ai băut amestecul. Bea 5 zile această băutură,după care faci o pauză de 3-4 zile. Alege una dintre aceste două băuturi,şi vei vedea cât de uşor este să slăbeşti.