Slăbeşte în funcţie de forma siluetei tale!

1 67706 original jpg jpeg

Ai corpul în formă de măr sau de pară? Dacă afli răspunsul la aceste întrebări deja te afli cu un pas mai aproape de ţelul tău: acela de a descoperi dieta care te va ajuta să uiţi de grăsimea de pe abdomen şi de pe coapse.

Silueta de tip măr

Persoanele care au corpul sub formă de măr sunt mai plinuţe în zona abdomenului,au talia mare şi,în general,picioare şi braţe mai subţiri. Dacă faci parte din această categorie,ai tendinta de a avea o cantitate mare de grăsime viscerală,sporind riscul de a dezvolta boli de inimă.

Deşi este esenţial pentru fiecare tip de siluetă să menţină o greutate sănătoasă şi să scape de grăsimea abdominală,este chiar mai important pentru tine să slăbeşti,pentru a preveni riscurile apariţiei bolilor coronariene. Dietele care ajută la arderea grăsimii de pe abdomen sunt perfecte pentru tine.

Silueta de tip pară

Persoanele cu acest tip de corp tind să aibă o talie mai mică,cu şolduri mari şi picioare groase. Deşi o persoană supraponderală cu silueta în formă de pară poate să aibă un nivel mai ridicat de grăsime viscerală,riscul de a avea boli de inimă tinde să fie mai mic pentru că ea stochează mai multă grăsime la nivelul extremităţilor. Ca urmare,are mai puţine grăsimi toxice în jurul organelor vitale.

Tipul de corp subţire

Acesta poate fi un tip de corp surprinzător de periculos. Dacă eşti o persoană subţire,cu o greutate normală pentru înălţimea ta,este posibil să nu crezi că ai grăsime abdominală în exces. Adevărul este că până şi oamenii slabi pot avea un procent mai mare de grăsime viscerală.

După sarcină

Dacă ai născut un copil şi ai rămas cu o burtă ca de femeie însărcinată,nu te speria. Corpului îi ia ceva timp să reajungă la normal. Aminteşte-ţi că nu numai că ai luat câteva kilograme în sarcină,dar muşchii stomacului au fost întinşi şi extinşi timp de nouă luni.

Dacă încă alăptezi,amână dietele până după înţărcarea copilului. Privarea de anumite alimente poate dăuna producerii de lapte. Dacă nu mai alăptezi te poţi pregăti de atac,dar ai grijă ca dieta ta să conţină toţi nutrienţii necesari pentru a te menţine plină de energie,fiindcă micuţul tău are nevoie de toată atenţia ta.

Corpul post-menopauză

Chiar si femeile care îşi menţin greutatea pe parcursul menopauzei pot observa o schimbare în proporţiile corpului prin acumularea de câţiva centimetri în jurul taliei. Cele mai multe dintre schimbări pot fi atribuite modificărilor hormonale asociate cu menopauza,ceea ce duce la o creştere a grăsimii corporale şi o pierdere a masei musculare.

Acum,dacă ai aflat ce tip de siluetă ai,eşti gata să cauţi dieta potrivită în funcţie de tipul de corp.Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg