Sucul care te scapă de grăsimea abdominală

1 68471 original jpg jpeg

Abdomenul este acea parte a corpului care le dă dureri de cap multor femei din întreaga lume. De aceea, mereu suntem în căutarea de alternative pentru a arde grăsimea de pe abdomen, partea cea mai vizibilă de care vrem să scăpăm.

Pentru a reuşi să scăpăm de această problemă şi de a arde în mod eficient grăsimea de pe abdomen,este important să adoptăm un stil de viaţă sănătos,care să includă o dietă echilibrată şi practicarea de exerciţii fizice.Există mai multe ajutoare suplimentare care pot duce la reducerea inflamaţiei din organism,care îndepărtează toxinele şi materiile nefolositoare,care contribuie la apariţia balonării.Printre remediile care te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă se regăseşte un suc special,care,datorită concentraţiei ridicate de substanţe nutritrive,va lucra în sprijinul dietei.Aceste ingrediente conţin proprietăţi care accelerează metabolismul,şi în combinaţie cu o dietă echilibrată şi exerciţii o să ai parte de cele mai bune rezultate.Ananasul,castravetele şi ţelina sunt cunoscuţi pentru proprietăţile diuretice pe care le au,şi care,ajută la eliminarea fluidelor reţinute care se acumulează în organism şi care duc la creşterea în greutate.Ghimbirul şi lămâia conţin proprietăţi antiinflamatorii,care reduc inflamaţia din sistemul digestiv şi combat problemele comune,cum sunt gazele şi distensia abdominală.Prin combinarea acestor ingrediente într-o băutură,creăm un remediu natural care curăţă organismul,îl ajută să ardă grăsimea de pe abdomen şi va îmbunătăţi starea de sănătate.

Principalele beneficii pe care le au aceste ingrediente asupra organismului:

-Ajută organismul să ardă grăsimile mai uşor;

-Este ideal pentru combaterea constipaţiei în timp ce arde grăsimea abdominală;

-Are efect antidiuretic,îmbunătăţind funcţia renală;

-Stimulează procesul de slăbire,făcându-te să nu-ţi mai fie foame mai mult timp;

-Accelerează metabolismul care va arde grăsimile mai eficient;

-Este ideal pentru combaterea daunelor cauzate de radicalii liberi.

Iată cum se face acest suc:

Suc de ananas,castravete,ţelină,ghimbir şi suc de lămâie Ingrediente

-jumătate de castravete

-2  tulpini de ţelină

-o cană cu apă

-o lămâie

-jumătate de linguriţă de ghimbir

-jumătate de ceaşcă de ananas tăiat cuburi

-jumătate de măr verde

Mod de preparare

Mai întâi speli castravetele,pe care-l decojeşti şi îl tai felii. Spală ţelina şi celelalte ingrediente şi adaugă-le în blender,cu excepţia lămâii. Prelucrează ingredientele până obţii un amestec omogen,şi apoi,adaugi sucul de la lămâie.

Acest suc se bea pe stomacul gol,pentru a beneficia de cele mai bune rezultate şi pentru a te bucura de proprietăţile nutritive pe care le oferă. O să îţi ofere mai multă energie.

În mod ideal,ar trebui băut în fiecare dimineaţă,timp de o săptămână,apoi faci o pauză de trei zile. Când ţi-ai atins scopul şi ai ajuns la numărul de kilograme pe care le voiai,continuă să bei acest suc de 2-3 ori pe săptămână. Nu se bea mai mult de două pahare pe zi.

Atenţie!

Această băutură te ajută să slăbeşti,dar nu este un produs miraculos care să ardă grăsimile fără niciun ajutor din partea noastră. În acest timp trebuie să avem o dietă echilibrată şi să practicăm exerciţii fizice.

Credit foto:www.steptohealth.comRecente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg