Ţii dietă şi îţi e tot timpul foame? Iată ce poţi face

1 81820 original jpg jpeg

O dietă nu e deloc uşor de ţinut, mai ales dacă te hotărăşti să pierzi un număr de kilograme după o perioadă în care nu prea ai respectat nicio regulă de alimentaţie sănătoasă.

Şi, deşi în prima parte a zilei mai reduci cum poţi senzaţia de foame, ştim că seara parcă toate poftele de peste zi se adună. Ceea îngreunează destul de mult lupta declarată kilogramelor în plus şi implicit caloriilor consumate.

Ori de câte ori întâmpini astfel de dificultăţi în dieta ta, încearcă să aplici aceste mici trucuri, care te vor ajuta să nu te abaţi de la regulile foarte stricte ale unei diete:

-Niciodată, indiferent de situaţie, nu sări peste micul dejun. Chiar dacă ai impresia că poţi mânca acea masă în altă parte a zilei, consumând practic acelaşi număr de calorii, de fapt, faci o mare greşeală. Să mănânci seara ceea ce ar fi trebuit să mănânci dimineaţa este cel mai rău lucru pe care îl poţi face. Dincolo de ceea ce mănânci, momentul zilei în care consumi preparatele respective contează enorm în orice dietă.

-Pregăteşte-ţi o gustare. Dacă pauza între mic dejun şi masa de prânz este mai mare de patru ore, atunci ideal ar fi să îţi pregăteşti o gustare. Ai grijă ca aceasta să nu depăşească 100 de calorii şi să echilibreze cumva meniul zilnic.

-Nu amâna prânzul mai mult de ora două. Orice masă de prânz, chiar şi una sănătoasă, mâncată după această oră încetineşte procesul de slăbire, fapt dovedit deja ştiinţific. De aceea, fă în aşa fel încât programul tău să fie organizat în jurul mesei de prânz şi nu invers.

-Ai cu siguranţă nevoie de o gustare între prânz şi cină. Pentru că durata este mai mare între cele două, în orice dietă este ideal să mănânci ceva în acest interval. Alege o gustare care să nu depăşească 200 de calorii.

-Nu mânca după ora şapte seara! Un studiu a dovedit că oamenii care nu mănâncă nimic în intervalul 7 seara-6 dimineaţa pierd mai uşor kilogramele în plus.

Sursa foto: planetfashiontv.comRecente

animal de companie jpg
Test de personalitate Ce vezi prima oara Sursa foto Abmeyerwood jpg
misofonie jpg
Relatie toxica Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat sursa  Shutterstock jpg
corpul uman sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg