Top 5 diete care funcţionează în acest moment

1 67938 original jpg jpeg

Vara se apropie cu paşi repezi, iar tu trebuie să arăţi foarte bine atunci când te duci pe plajă. Dacă vrei să dai jos kilogramele nedorite şi te gândeşti să ţii o dietă, alege una care să-ţi ofere cele mai bune rezultate.

Este posibil să fi încercat mai multe diete pentru a slăbi,dar nu eşti mereu mulţumită de rezultate. Speranţa nu este încă pierdută,pentru că există câteva diete care chiar funcţionează. Vezi care este cea mai potrivită pentru tine.

Dieta de 8 ore

Aceasta este o dietă destul de simplă,eficientă şi interesantă. Aici trebuie să posteşti timp de 8 ore,de trei ore pe săptămână. Dacă iei micul dejun la ora 10,atunci cina o iei la 18:00. Între aceste 8 ore,nu mănâncinimic,doar micul dejun şi cina. Se repetă de 3 ori pe săptămână. Consumă alimente sănătoase şi scăzute în carbohidraţi. Va fi mai eficientă.

Dieta de marţi

Aceasta este o dietă perfectă pentru femeile ocupate. Este complet adaptată în funcţie de obiceiurile alimentare şi de programul zilnic. O dietă care constă în mâncatul doar de fulgi de ovăz,în parcursul zilei de marţi. Este un mod perfect de a rămâne subţire pe termen lung,mai degrabă decât de a da jos câteva kilograme temporar şi apoi să le pui la loc.

Dieta care nu include zahăr

Această dietă este potrivită pentru cine vrea să renunţe la zahăr. Cercetătorii spun că consumul excesiv de zahăr este rădăcina acumulării de grăsime şi de creşterea în greutate. Dacă elimini zahărul din dietă,vei avea parte de cele mai bune rezultate. Poate fi o dietă grea dacă obişnuieşti să consumi alimente bogate înzahăr,dar este cea care oferă cele mai bune rezultate,fiind eficientă.

Dietă bazată pe cererile creierului

Această dietă este mai mult despre creier,şi mai puţin despre corp. Cercetătorii au declarat că,dacă afli ce fel de mâncător eşti,poţi lucra la modificarea şi schimbarea obiceiurilor alimentare.

 Există 4 tipuri de mâncători:  

1. Mâncătorii compulsivi-sunt cei care mănâncă noaptea şi se simt rău;2. Mâncătorii indulgenţi-sunt cei care mănâncă pentru fericire;3. Mâncătorii anxioşi-sunt cei care mănâncă mai mult atunci când sunt nervoşi.Aşadar,trebuie să ştii cum eşti pentru a şti cum să controlezi mintea,ducând-o în direcţia opusă. Acest lucru te va ajuta să te opreşti atunci când trebuie,să nu mănânci când nu trebuie,şi astfel,reuşeşti să slăbeşti.

Dieta 500 de calorii

Această dietă este simplă. După cum sugerează şi numele,se referă la o zi în care consumi doar 500 de calorii,din toate cele trei mese. Este recomandat să fie repetată în zile alternative,să fie împărţite alimentele în porţiuni mici,astfel încât să nu-ţi fie foame imediat. La această dietă trebuie să consumi multă apă.