Topul fructelor săţioase care te ajută să obţii silueta mult visată

1 69129 original jpg jpeg

Nu trebuie să ţii diete stricte ca să ai o siluetă de invidiat. Este suficient să ştii ce alimente este indicat să consumi în mod constant.

Rodie

Acest fruct este o sursă importantă de fibre,ceea ce înseamnă că ajută la o mai bună digestie,însă contribuie şi la eliminarea toxinelor şi a radicalilor liberi din corp datorită antioxidanţilor pe care îi conţine din plin.Polifenolii din rodie stimulează metabolismul şi reduc apetitul alimentar. Se ştie că depozitele de grăsime sunt descompuse mai uşor când metabolismul este stimulat,de aceea este indicat să consumi rodii cât mai des. 

Afine

Afinele abundă în antioxidanţi care stimulează eliminarea mai rapidă a toxinelor din corp ce favorizează dezvoltarea celulelor grase.

Banane

Deşi conţin o cantitate însemnată de fructoză,bananele nu îţi pun în pericol silueta atâta timp cât sunt consumate cu moderaţie. Acestea sunt foarte săţioase şi reduc nevoia de a consuma alimente bogate în calorii goale.

Grepfrut

Grepfrutul are un rol important în organism-reduce nivelul zahărului din sânge,scăzând astfel şi apetitul alimentar pentru alimente bogate în zahăr sau grăsimi.