VIDEO: Dieta care te scapă de celulită

1 70063 original jpg jpeg

Fructele mici de afine pot face minuni pentru organismul şi silueta ta. Dacă vrei să scapi de celulită şi să ai un abdoment plat, atunci dieta cu afine este cea mai potrivită pentru tine.

La ce sunt bune afinele

Consumul de afine este benefic pentru organismul tău. Acestea te pot ajuta să scapi de grăsimile care ar putea cauza bolile inimii sau diabetul. Afinele menţin creierul sănătos şi au un rol important în combaterea infecţiilor urinare. Pe lângă toate aceste beneficii,ele te pot scăpa de celulită şi îţi pot sculpta silueta,având un rol important în arderea grăsimilor de pe abdomen.

Cum te scapă de grăsimea de pe abdomen

Conţinutul impresionant de antioxidanţi te ajută în arderea grăsimilor. Astfel vei avea un tonus de invidiat. Un studiu recent a arătat că afinele pot reduce grăsimea de pe abdomen prin spargerea celulelor adipoase. Acestea nu doar sparg celulele adipoase dar împiedică şi formarea unui nou strat adipos. Grăsimea abdominală este periculoasă pentru întreg organismul tău,nu doar din punct de vedere estetic. Aceasta poate favoriza apariţia bolilor cardiovasculare. Afinele au grijă de inima ta şi de abdomenul tău.

Cum te scapă de celulită

Afinele sunt inamicele celulitei. Conţinutul de antioxidanţi îţi protejează pielea de radicalii liberi. De asemenea acestea conţin vitaminele de care pielea ta are nevoie pentru a se regenera. După cum bine ştii,una dintre cauzele celulitei este acumularea de toxine în organism. Aceste fructe sunt şi un detoxifiant excelent.

Cum ţii dieta

Bea suc de afine în fiecare dimineaţă,pe stomacul gol. După ce ai mâncat mai bea un pahar de suc de afine. Bea suc de afine înainte şi după prânz şi cină,pentru a consuma mai puţină mâncare. De asemenea mănâncă afine şi în timpul zilei,în locul altor gustări.Recente

jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg