Vitamina C şi kilogramele. Cum te ajută să slăbeşti frumos

1 69999 original jpg jpeg

Vitamina C şi kilogramele. Cercetătorii au descoperit o strânsă legătură între consumul de vitamina C şi scăderea în greutate. Află cum te ajută vitamina C să îţi remodelezi corpul!

Vitamina C şi kilogramele - Acidul ascorbic şi obezitatea

Un studiu efectuat recent arată că vitamina C are un rol important în prevenirea obezităţii. La cercetare au luat două grupuri de participanţii:celor din primul grup li s-a administrat vitamina C,iar cel de-al doilea grup a luat un placebo. Cercetătorii au descoperit că voluntarii care au consumat vitamina C au slăbit mult mai repede,spre deosebire de cei din grupul de control.

Fructe şi legume bogate în vitamina C

Ţii o dietă,însă nu reuşeşti să slăbeşti? Specialiştii susţin că un deficit de vitamina C nu permite organismului să ardă în mod eficient depozitele de grăsime. Aşadar,asigură-te că ai o dietă bogată în legume şi fructe proaspete,bogate în vitamina C.

Vitamina C şi kilogramele - Intensifică arderile în timpul exerciţiilor fizice

Vitamina C are un rol important şi atunci când vine vorba de efectuarea exerciţiilor fizice. Tot în cadrul aceluiaşi studiu s-a demonstrat că un consum ridicat de vitamina C intensifică arderile cu până la 30% în timpul exerciţiilor fizice.

Menţine în limite normale nivelul zahărului în sânge

Este dovedit că un consum ridicat de vitamina C ajută la menţinerea în limite normale a nivelului de zahăr din sânge. De aceea,este indicat ca atât diabeticii să crească consumul de vitamina C,cât şi persoanele care vor să scape de kilogramele în plus.

Deficienţa de vitamina CRecente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg