Vitamina C şi kilogramele. Cum te ajută să slăbeşti frumos

1 69999 original jpg jpeg

Vitamina C şi kilogramele. Cercetătorii au descoperit o strânsă legătură între consumul de vitamina C şi scăderea în greutate. Află cum te ajută vitamina C să îţi remodelezi corpul!

Vitamina C şi kilogramele - Acidul ascorbic şi obezitatea

Un studiu efectuat recent arată că vitamina C are un rol important în prevenirea obezităţii. La cercetare au luat două grupuri de participanţii:celor din primul grup li s-a administrat vitamina C,iar cel de-al doilea grup a luat un placebo. Cercetătorii au descoperit că voluntarii care au consumat vitamina C au slăbit mult mai repede,spre deosebire de cei din grupul de control.

Fructe şi legume bogate în vitamina C

Ţii o dietă,însă nu reuşeşti să slăbeşti? Specialiştii susţin că un deficit de vitamina C nu permite organismului să ardă în mod eficient depozitele de grăsime. Aşadar,asigură-te că ai o dietă bogată în legume şi fructe proaspete,bogate în vitamina C.

Vitamina C şi kilogramele - Intensifică arderile în timpul exerciţiilor fizice

Vitamina C are un rol important şi atunci când vine vorba de efectuarea exerciţiilor fizice. Tot în cadrul aceluiaşi studiu s-a demonstrat că un consum ridicat de vitamina C intensifică arderile cu până la 30% în timpul exerciţiilor fizice.

Menţine în limite normale nivelul zahărului în sânge

Este dovedit că un consum ridicat de vitamina C ajută la menţinerea în limite normale a nivelului de zahăr din sânge. De aceea,este indicat ca atât diabeticii să crească consumul de vitamina C,cât şi persoanele care vor să scape de kilogramele în plus.

Deficienţa de vitamina C