Dieta cu prune, cheia către o siluetă de invidiat! Dai jos şapte kilograme, în şapte zile

1 dieta cu prune jpg jpeg

Bogate în vitamine A, B şi C, dar şi sulf, fosfor, magneziu, sodiu şi potasiu, prunele sunt o adevărată comoară pentru sănătate, putând fi folosite chiar şi în curele de slăbire.

Aşadar, dacă eşti nemulţumită de silueta ta şi vrei să slăbeşti câteva kilograme încearcă dieta cu prune, fructe care sunt diuretice şi care sunt eficiente pentru detoxifierea organismului. 

Dieta cu prune. Mic dejun - La micul dejun trebuie să mănânci 8 prune pe stomacul gol. După o jumătate de oră, consumă un ou fiert, o roşie şi un iaurt. Alege să bei o ceaşcă de ceai verde sau o limonadă de lămâie, neîndulcită.

Citeşte şi:

Dieta cu prune. Prima gustare - La gustare, consumă 3 prune şi 4 nuci. Bea şi un pahar mare cu apă şi cu două felii de lămâie în ea.

Dieta cu prune. Masa de pranz - La prânz, alege o supă de legume şi o friptură de pui (150 de grame), servită alături de câteva legume la grătar (ardei roşu, morcov). poti servi o supa, 250 de grame de friptura de pui la gratar asezonata cu legume sau o salata de legume crude.

Dieta cu prune. Dieta cu prune. A doua gustare - La a doua gustare, care e obligatorie – de altfel ca toate mesele menţionate, alege să consumi 6 prune uscate şi 50 de grame de brânză, potrivit

Dieta cu prune. Cina - La cină ai de mâncat 4 prune, o salată de legume ori un iaurt cu ovăz. Nu mânca după ora 18:30. Dacă ţi se mai face foame, până în ora 20:00, mai poţi consuma încă două prune.