Metode de slăbit acasă. Cum să dai jos kilogramele în plus fără dietă

Metode de slăbit acasă  Cum să dai jos kilogramele în plus fără dietă jpeg

Există câteva metode prin care poţi da jos kilogramele în plus, fără să ţii dietă, chiar şi când eşti acasă. Aceste sfaturi simple te vor ajuta să slăbeşti uşor.

Câteva schimbări de rutină pot face adevărate minuni cu silueta ta, chiar dacă nu ţii o dietă strictă. E cunoscut faptul că acele diete care promit rezultate spectaculoase rapid sunt dăunătoare sănătăţii şi nici nu pot fi ţinute o perioadă lungă de timp. În plus, în cazul multora, apare şi efectul de yo-yo.

Cea mai bună metodă de a slabi şi a va menţine greutatea este de slabi treptat. Specialiştii susţin că poţi face acest lucru fără fi nevoie de un regim, doar prin câteva schimbări in viaţă de zi cu zi.

 

Trucurile care te ajută să slăbeşti acasă

mancare sanatoasa jpg jpeg

Controlaţi spaţiul din jur. Controlarea spaţiului din jur, de la dotarea bucătăriei cu alimente sănătoase până la alegrea restaurantului potrivit, reprezintă o medota bună de a scădea consumul de calorii.

Nu mai intraţi în bucătărie seară. Stabiliţi o ora începând cu care să nu mai mâncaţi; astfel veţi evita "gustările" din timpul serii. Beţi o cană cu ceai, mâncaţi o bomboană sau un iaurt dacă aveţi poftă de ceva dulce după masă. Apoi spălaţi-va pe dinţi pentru a nu fi tentaţi să mai mâncaţi şi altceva.

Cântăreşte-te o singură dată pe săptămâna. În felul acesta o să vezi rezultate şi te vei menţine mobilizat în a respectă cură de slăbire.

Faceţi mai multă mişcare. Pe parcursul zilei faceţi tot ce puteţi pentru a fi mai activi: daţi cu mătura în casă, stergeţi praful mai des, urcaţi şi coborâti pe scări etc.

Exerciţii fizice pe care le poţi face acasă

exercitii fizice acasa jpg jpeg

Exerciţiile fizice sunt una dintre cele mai bune modalităţi de a te menţine în formă şi să ai o greutate corporală constantă. În timp ce alimentele joacă un rol major, antrenamentul fizic completează dieta.

Practicându-le în mod regulat, vei preveni efectele sedentarismului, activând metabolism pentru a ajunge la greutatea pe care ţi-o doreşti. Eficiente sunt şi câteva minute pe zi. Vei obţine beneficii atât pentru sănătatea fizică, cât şi pentru cea mintală.

Problema este că mulţi oamni cred că antrenamentul fizic se face doar în sala de sport, şi pentru că timpul este limitat, ei rămân inactivi. Lăsând la o parte această scuză, există totuşi multe exerciţii simple şi eficiente pe care le poţi face acasă fără a fi nevoie de un expert lângă tine. 

Găseşti aici câteva dintre exerciţiile pe care le poţi face acasă şi care oferă rezultate foarte bune. Iată care sunt acestea şi cum le poţi face.

Metodă de slăbit acasă - împachetările

impachetari acasa jpg jpeg

Împachetările preparate acasă sunt o altă metodă care te ajută să dai jos kilogramele în plus. Nu trebuie să te duci la salon pentru a beneficia de tratamente de îngrijire, ci ţi le poţi pregăti chiar singură, acasă. 

Aceste împachetări sunt recomandate pentru cei care vor să slăbească sau care vor să aibă o piele mai fină şi cu cât mai puţine imperfecţiuni.

Înainte de împachetare este important să cureţi pielea şi să stimulezi circulaţia sângelui,iar cea mai bună metodă este masajul cu zaţ de cafea timp de 5-6 minute.

Există împachetări care te ajută să reduci centimetri din talie, precum este cea cu argilă şi ceai verde (vezi aici ce conţine şi cum se prepară) sau împachetările care te scapă de celulită, făcute din cafea sau cacao şi ulei de măsline. Citeşte mai mult despre tratamentele anti-celulită pe care le poţi face acasă. 

Sursă: sfatulmedicului.ro