10 metode prin care poţi afla dacă partenerul tău joacă la pariuri (P)

1 67432 original jpg jpeg

Crezi că partenerul sau soţul tău face şi altceva când merge la cumpărături, la bancomat sau la farmacie? Crezi că o parte bună din banii lui ajung pe mână organizatorilor de jocuri de noroc? Iată câteva metode prin care poţi să-ţi confirmi, sau nu, suspiciunile.

Verifică istoricul web al computerului

În primul rând,trebuie să cauţi numele celor mai populare case de pariuri care deţin licenţă la noi în ţara:Unibet,Sportingbet,NetBet,888,s.a.m.d. Şi cum m-am gândit că ai vrea să le cauţi chiar pe toate,am pregătit aici lista completă a  agentiilor de pariuri. Totuşi,o soluţie mai rapidă ar putea fi căutarea unor cuvinte cheie precum:bet,pariuri,ponturi,predicţii,etc.

Pe de altă parte,marea majoritate a consumatorilor de jocuri de noroc,tind să-şi caute inspiraţia pe diverse portale dedicate. PariuriX este cea mai accesată comunitate a pariurilor din România. Însă,căutarea cuvintelor cheie sugerate mai sus te va ajuta şi în identificarea acestor site-uri.

Verifică aplicaţiile instalate pe telefon

Aici,trebuie să cauţi numele marilor agenţii. Dar,mai mult decât atât,trebuie să te gândeşti la faptul că oricine are un bilet pe rol,doreşte de cele mai multe ori să monitorizeze desfăşurarea evenimentelor respective. Aşadar,ţin să precizez că livescore şi flashscore sunt cele mai populare aplicaţii de acest gen. Totuşi,nu ar fi o idee rea să repeţi şi sfaturile de la pasul anterior,aruncând o privire şi la istoricul navigatorului de pe mobil.

Verifică-i căsuţă de email

În cazul în care ai acces la corespondenţa electronică a partenerului tău,poţi află foarte multe într-un timp foarte scurt. Dacă ai trecut deja de primii doi păşi,ar trebui să fii deja familiarizată cu termenii pe care trebuie să-I cauţi. Atât agenţiile,cât şi comunităţile de pariori au obiceiul să trimită diverse oferte şi notificări. Ba,mai mult,dacă ai noroc,poţi găsi chiar şi informaţii legate de depuneri sau retrageri.

Verifică cutia de scrisori

O metodă pe cât de ciudată,pe atât de eficientă. Brand-urile respectabile din domeniu vor trimite diverse scrisori clienţilor. De cele mai multe ori acestea au scopul de a verifica domiciliul abonatului,sau pur şi simplu de a prezenta o nouă ofertă limitată. Asigură-te că ajungi înainte lui la cutia poştală şi încearcă să identifici orarul poştaşului.

Întrebă-i prietenii sau vecinii

Marea majoritate a împătimiţilor obişnuiesc să evite metodele prin care pot fi urmăriţi. Şi pentru că nu vor să lase urme,aleg să meargă doar la casele de pariuri locale,evitând în totalitate mediul online. Să nu uităm totuşi că atmosfera regăsită în astfel de locuri este una mixtă:unii bucurându-se de câştiguri,iar alţii manifestându-şi nemulţumirea fată de sorţi. Cu toate acestea,consumatorii de pariuri sportive tind să fie solidari unul cu celălalt,aliindu-se împotriva celor care fac jocurile. Aşadar,tot aici se formează şi multe amicitii. Şi,ca orice sentiment de ascundere,acesta vine mereu însoţit de nevoia de a împărtaşi trăirile şi experieţele cu cineva.

Inventează diverse pretexte aparent inofensive şi întreabă-i prietenii şi cunoscuţii,vecinii sau chiar pe vânzătorii din piaţă care îţi petrec veacul în apropierea locurilor cu pricina.

Vezi pe ce grupuri de facebook este înscris

Te vei aştepta că el sa fie atent la acest aspect,însa,grupurile de facebook  te pot da în vileag de multe ori,mai ales din cauza faptului că un utilizator poate fi adăugat într-un grup,fără consimţământul anterior al acestuia. Nu uita că 2016 este un an extrem de special pentru fotbal. Iar dacă partenerul tău este un împătimit,cu siguranţă va căuta predicţii sportive pentru campionatul mondial de fotbal. Ţine cont şi de acest aspect odată ce ai început să-l investighezi!

Urmareşte-l când merge până la bancomat sau până la piaţă

În Romania de astăzi,lângă orice piaţă şi aproape lângă orice bancomat,există şi măcar un Stanleybet,Superbet sau Casa Pariurilor. Gândeşte-te că,chiar şi un drum nevinovat până la farmacie,poate să ascundă defapt intenţia de a paria. Aşa că data viitoare când pleacă,asteaptă un minut şi mergi si tu după el. Urmăreşte-l de la distanţă şi aşteaptă-l să termine cumpărăturile. Apoi,pregăteşte un motiv pentru ieşirea ta din casă,în caz că suspiciunile tale nu au fost confirmate.

Analizează un extras de cont

Dacă nu ai un motiv întemeiat să-i ceri un extras,poţi încerca varianta online. Marea majoritate a băncilor pun la dispozitie servicii de tipul home-banking,care pot fi accesate fie printr-un dispozitiv special,fie prin coduri de acces trimise prin sms pe telefon mobil al clientului.

Atenţie,atunci când analizezi extrasul,uită-te şi după numele portofelelor online. Acestea funcţionează la fel ca şi Paypal,doar că sunt dedicate în primul rând gambling-ului. Dacă vezi numele de:Skrill,Paysafecard,Neteller sau Ukash,cel mai probabil ai găsit proba pe care o căutai.

Instalează-i o aplicaţie de monitorizare

Dacă nu ai reuşit să găseşti nici o dovadă incriminatoare,dar continui să ai banuieli,poţi apela la această metodă. Caută o aplicaţie de monitorizare a angajaţilor şi instaleaz-o pe computerul sau telefonul partenerului. Trebuie să procedezi cu mare atenţie,pentru ca rişti să fii tu cea care te dai în vileag!

Întreabă-l!

Aşteaptă clipa potrivită şi efectiv,întreabă-l. Dacă vrei sa pui presiune pe el,adresează-i întrebarea imediat ce a intrat pe uşă,după ce s-a întors de la piaţă,farmacie sau de la bancomat. Pe de altă parte,poţi folosi prezenţa unui vecin pe care l-ai auzit vorbind despre pariuri sau pe care l-ai văzut într-un astfel de anturaj. La fel poti proceda şi cu vânzătorii,pune presiune pe soţul tău şi urmăreşte-i reacţia. Chiar şi cei mai abili mincinoşi pot fi surprinşi de astfel în astfel de momente,în special pentru că tind să fie relaxaţi şi nu au timp să-şi pregătească replicile.

Nu uita să foloseşti bunul-simţ chiar şi atunci când ţi se confirmă bănuielile. Dacă mizele jucate de partenerul tău nu consumă banii destinaţi altor plăţi,clasifică-i în categoria fondurilor pentru distracţie si recreere. Deasemenea,trebuie să reţii faptul că pariatul este o activitate legală,iar familiile din Marea Britanie obişnuiesc să aloce un fond lunar destinat special acestei activităţi. Aşa că nu trebuie să te îngrijorezi atâta timp cât sumele jucate nu depăşesc limita bunului simţ.Recente

burnout jpeg
SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg