7 curiozităţi despre sânii tăi

1 70634 original jpg jpeg

Sânii tăi, care încep să se dezvolte de la pubertate până la vârsta adultă, alcătuiţi din ţesut glandular şi adipos, ascund o mulţime de secrete. Unele ţin de viaţa ta sexuală, altele de modul în care eşti privită pe stradă sau chiar apreciată.

Unele femei au orgasm prin stimulare mamară

Studii cât se poate de serioase pun în evidenţă faptul că există femei care ating organsmuldoar prin stimularea sânilor. Procentul fericitelor nu este însă mare – abia 1 %.

Toată lumea se uită la ei

Chiar toată lumea,bărabaţi şi femei! Un studiu arată că ambele sexese uită la decolteul celor din jur,mai înainte chiar de a le studia chipul. Diferenţa constă în faptul că bărbaţii se „holbează” un timp mai îndelungat.

Săracii îi preferă mai mari

Un studiu arată că,cu cât bărbaţii provin din pături sociale mai sărace,cu atât preferă partenere cu sânii mai mari – aceştia fiind asociaţi cu ideea de bunăstare şi de acces la resurse mai bune. Opţiunea partenerilor de sex masculin mai avuţi se schimbă radical,în sensul că aceştia preferă femei cu bustul mai mic.

Sunt asimetrici

Sânii tăi sunt mai degrabă gemeni fraternali decât gemeni identici. Adică,nu se aseamănă întru totul. Un studiu american arată că sânul drept este ceva mai mare ca cel stâng.

Ce spun mameloanele despre tine

Există mai multe categorii de mameloane,clasificate ca „normale”,„plate”,„inversate” şamd. Exact ca în cazul sânilor,pot fi asimetrice. Interesant e că există femei – 3 %- care au 3 mameloane! Ce de-al treilea se află situat undeva,pe corp,fenomenul numindu-se politelia.

Pot cântări mult

„Decolteul” tău poate cântări cât 3 cărămizi. Imaginează-ţi că duci după tine zilnic această greutate,că dormi cu povara asta pe piept sau că alergi cu ea. Sutienul obişnuit poate susţine sâni care cântăresc între o jumătate de kilogram şi 9 kilograme.

Sutienele sunt subiect de cercetare

Universitatea politehnică din Hong Kong are un departament întreg dedicat certării şi dezvoltării sutienelor! Departamentul are un sponsor privat.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg