Acidul clorogenic, distrugătorul obezităţii

1 69129 original jpg jpeg

Este o substanţă 100% naturală, prezentă în zeci de alimente şi plante medicinale specifice toamnei. A căpătat o celebritate uriaşă, devenind cunoscută pe întreaga planetă, datorită efectelor sale uimitoare în curele de slăbire.

Acidul clorogenic nu trebuie însă privit doar ca un medicament de slăbit,el având o acţiune mult mai amplă asupra organismului:ne protejează de îmbătrânirea prematură,inhibă dezvoltarea a numeroase forme de cancer,previne şi tratează eficient diabetul,iar lista ar putea continua. Să aflăm în continuare unde găsim,cum administrăm şi care sunt efectele terapeutice ale acestui formidabil medicament al naturii.

Din alimente

Pentru a beneficia la maximum de această sub­stan­ţă,vom consuma doar vegetalele crude,neprepa­rate termic,deoarece prin fierbere se pierde mai mult de 80% din acidul clorogenic existent în alimente. În timpul sezonului cald,vom face cure de fructe proas­pete. De exemplu:cură de căpşuni la începutul verii,de afine în luna iulie sau de prune în octombrie. În sezonul rece,se recomandă salatele de crudităţi pre­pa­rate din rădăcinoase bogate în acid clorogenic,cum ar fi:pătrunjelul,ţelina sau morcovul. Toate aceste cure reprezintă un aport destul de modest de acid clo­roge­nic,dar suficient cât să ajute la prevenirea unor boli tu­morale sau degene­ra­tive,să ţină sub control co­les­te­rolul şi trigliceridele şi,nu în ultimul rând,să ne men­­ţină organismul în for­mă şi tânăr. Când însă avem de tratat o boală şi ne trebuie un aport masiv de acid clo­­ro­ge­nic,este necesar să re­cur­gem la extrac­tele din plan­te,dintre care cel de ca­fea verde este cel mai im­portant.

Află de AICI în ce alimente îl mai poţi găsi.Recente

Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg