Află care sunt alimentele cu 0 calorii

1 65122 original jpg jpeg

Dacă ţii o dietă pentru slăbit trebuie să ştii care sunt alimentele cu 0 calorii. Acestea au un conţinut scăzut de calorii, pe care le arzi în procesul de masticaţie.

Ţelina

Ţelina pare că ar fi toată formată din apă. Nici nu o simţi când o mănânci. Manânc-o simplă,fără alte ingredient,pentru un efect garantat.

Citeşte şi:

Super-alimente care te scapă de calorii

5 gustări sub 100 de calorii

Portocalele

Portocalele sunt recunoscute pentru conţinutul bogat de vitamina C,dar şi a conţinutului scăzut de calorii,în comparaţie cu alte fructe. Portocalele pot fi o gustare delicioasă între mese şi foarte sănătoasă.

Varza

Varza se regăseşte pe listele alimentelor care previn cancerul şi a bolilor de inimă,dar şi pe listelele alimentelor care te ajută să scazi în greutate. Supa de varză este cea mai potrivită pentru o dietă,fiindcă conţine mai puţine calorii decât alte supe.

Sparanghelul

Sparanghelul se află pe lista alimentelor care te ajută să slăbeşti. Conţinutul bogat de fibre îţi va da senzaţia de saţietate. Poţi consuma sparanghelul atât în salate,cât şi la grătar sau fiert. Ai grijă să nu îl găteşte cu mult unt sau ulei,fiindcă nu va mai avea acelaşi efect,caloriile vor reveni.

Castraveţii

Castraveţii conţin foarte multă apă,ceea ce implică un conţinut scăzut de calorii. Poţi mânca câţi castraveţi vrei,fiindcă numărul de calorii nu va creşte odată cu mărirea porţiei.

Ciupercile

Acestea au un conţinut scăzut de calorii şi poţi consuma câte vrei. Pot fi vedetele unei reţete sau le poţi găti sub formă de garnitură.

Pepenele

Chiar dacă este foarte dulce,pepenele are un conţinut scăzut de calorii. Este cel mai dulce aliment cu un conţinut scăzut de calorii. De asemenea,pepenele conţine foarte mulţi antioxidanţi benefici organismului.Recente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg